Bra Innemöbler

VÅRA VARUMÄRKEN

För oss är kvalitet det allra viktigaste och för att erbjuda dig det bästa inom utemöbler har vi ett noga utvalt sortiment. Med vår långa erfarenhet och stora intresse väljer vi utemöbler av högsta kvalitet som klarar vårt nordiska klimat. I vårt sortiment hittar du endast de bästa materialen såsom teak, aluminium och konstrotting. Vi har också koll på de senaste trenderna inom utemöbler för att kunna erbjuda dig både tidlösa klassiker i kombination med trendig design.

Vi vill inspirera och hjälpa dig att hitta just det du söker, därför satsar vi på ett brett sortiment i olika stilar och utförande. Hos oss hittar du allt du kan tänka dig inom utemöbler.

Selected Home & Selected Exclusive

2005 började vi att tillverka egna utemöbler under de egna varumärkena Selected Home och Selected Exclusive. Vi ville kunna möta efterfrågan på en högre nivå och erbjuda det kunderna frågade efter. Vi är själva med i framtagandet och kan därför erbjuda det lilla extra i vårt sortiment samt mer personliga möbler till ett riktigt bra pris.

Tack vare fler års erfarenhet i branschen märkte vi att det var vissa saker vi saknade på marknaden. Vi besökte så otroligt många mässor och såg mycket häftiga utemöbler som vi ville anpassa till vår marknad och till vårt nordiska klimat. Så vi bestämde oss för att tillverka egna utemöbler att erbjuda våra kunder för att komplettera vårt sortiment.

Sunzo

Sunzo är det nyaste tillskottet av våra egna varumärken. Inom varumärket hittar du exklusiva möbler av hög kvalitet, där vi har ett stort fokus på materialet teak. Vi har väldigt nära kontakt med våra fabriker så har vi full kontroll på att det blir som vi vill ha det. Vi kan verkligen stå för kvalitén!

Har du koll på årets trender?

Se årets sommarkatalog här

Hittar du inte vad du letar efter?

Kontakta oss