Bra Innemöber

VÅRA LEVERANTÖRER

Vi har valt ut de allra bästa leverantörerna för att du ska kunna vara säker på att vårt sortiment alltid håller högsta kvalitet. Ända sedan starten 1995 har kvaliteten varit i fokus och med över 25 års erfarenhet är vi experter på utemöbler. Vi har under lång tid samlat kunskap och erfarenheter kring vad som krävs av utemöbler för att de ska hålla år efter år.

Med denna kunskap väljer vi varje säsong ut det allra bästa på marknaden, och varje dag levererar vi utemöbler av hög kvalitet inom hela Sverige. Våra kunder är medvetna om kvalitet och design, och söker utemöbler som håller i generationer. Därför väljer våra kunder att investera i utemöbler från just oss på Bra Sommarmöbler, vilket vi är otroligt glada över.

Lika höga krav som ni kunder ställer på oss som återförsäljare ställer vi på våra leverantörer. Vi tittar bland annat på vilka material som används, leveranssäkerheten, möjligheten att beställa reservdelar, sittkomforten och vilket ansvar som leverantören tar om problem skulle uppstå.

Description
Description
Description
Description
Description
Description
Description
Description

Material av högsta kvalitet

Varje säsong presenterar våra leverantörer i olika utsträckning nyheter i sitt sortiment. Även om vi vet att det är en leverantör vi kan lita på går vi noggrant igenom de nya modellerna för att se så att de håller en hög kvalitet och lever upp till våra högt ställda krav. Våra material är noga utvalda och klarar vårt nordiska klimat, därför är där det stort fokus på teak, aluminum och konstrotting i sortiment.

Även sittkomforten är såklart otroligt viktigt och med tanke på att största delen av vår försäljning sker via nätet ska du som kund kunna lita på att våra utemöbler är riktigt sköna. Vi kräver att våra leverantörer tillverkar utemöbler som håller god sittkomfort under lång tid, inte bara de första veckorna som man använder utemöblerna. Därför är både utformningen på möbeln och dynorna samt val av stoppning och textilene av största vikt.

Description

Bilder från Grythyttan Stålmöbler

Leveranssäkerhet

Den svenska sommaren kan vara kort och man vet aldrig riktigt när den dyker upp. Vi har ett lager på 5000 kvm till bredden fyllt med utemöbler redo att levereras. Dessa utemöbler har vi full kontroll över, här vet vi med säkerhet att vi kan hålla en kort leveranstid. Förutom de möbler vi har i lager vill vi erbjuda dig en ännu större bredd av utemöbler, därför hittar du också produkter i vårt sortiment som skickas direkt från leverantör.

Därför är det viktigt att våra leverantörer kan leverera inom avtalad tid, och vi väljer endast leverantörer som kan garantera en hög leveranssäkerhet. Självklart ska ingen behöva stå utan utemöbler under våren och sommaren, utan kunna njuta till fullo när solen är här.

Description

Bild: Nice-serien från Selected Home

Genomtänkt design

Även formgivningen är viktigt för oss, vi vill att alla utemöbler ska ha en genomtänkt design samtidigt som vi vill erbjuda ett sortiment där du kan hitta något du gillar oavsett smak och stil. Många av våra utemöbler är både klassiska och tidlösa vilket gör att du kommer att trivas med möblerna i många år framöver. Men även om du är sugen på något mer trendigt ska formgivningen hålla en så hög kvalitet att den känns självklar även när trenden har svalnat.

Eftersom att vi väljer leverantörer med en hög nivå på sin design tror vi inte att du kommer tröttna på dina utemöbler även om du investerar i den senaste trenden. I vårt sortiment hittar du allt från gedigna teakmöbler, senaste konstrottingen, utemöbler i New England-stil och moderna loungemöbler.

Ett urval av varumärken

Några av de varumärkena som vi arbetat med under en lång tid är till exempel Brafab, Cane-line, Grythyttan Stålmöbler, Selected Home och Selected Exclusive. Brafab är ett svenskt företag som gör både tidlösa och moderna utemöbler av mycket hög kvalitet. Söker du efter moderna loungemöbler i aluminum som har det där lilla extra så kolla in Brafabs utbud.

Grythyttan Stålmöbler är också ett svenskt företag som tillverkat utemöbler i Grythyttan sedan 1930. Klassiker som Bryggeriserien och Fåtölj A2 hittar du i deras sortiment. Cane-line är ett danskt varumärke vars design utstrålar lyx och elegans. I sitt sortiment kombinerar de designklassiker som funnits i flera decennier tillsammans med ny design.

Selected Home & Selected Exclusive

Förutom att vi varje säsong väljer ut det allra bästa från våra leverantörer tar vi också fram flera egna kollektioner under eget varumärke. Detta för att erbjuda dig ett exklusivt sortiment med utemöbler av hög kvalitet, och för att höja nivån på vårt utbud ytterligare. Med våra 25 års erfarenhet har vi tagit fram de utemöbler som vi själva skulle vilja investera i.

Det var 2005 som vi lanserade våra första varumärken, Selected Home och Selected Exclusive. Sedan dess har vi finslipat sortimentet och utvecklat med fler modeller. Eftersom att vi lever i en värld av utemöbler och hela tiden besöker nya mässor världen över kommer det konstant upp nya ideer. Vi upptäckte nya typer av utemöbler som vi saknade på den svenska marknaden och som vi ville ta fram för vårt nordiska klimat.

Description

Bild: Resö & Hönö från Selected Home

Lansering av Sunzo

2021 tog vi nästa steg och lanserade vårt nya varumärke Sunzo. Med utemöbler från Sunzo breddar vi vårt sortiment ytterligare med personliga möbler för dig som söker något unikt men som inte vill tumma på kvaliteten. Vi har stort fokus på teak med högsta klassificering, så att du kan vara säker på att dina utemöbler ger dig glädje i många år framöver.

Vi har nära relationer med de fabriker som tillverkar våra utemöbler vilket göra att vi har full kontroll över varje detalj och att vi verkligen kan stå för kvaliteten. Vi besöker fabrikerna när vi har möjlighet, och däremellan har vi en tät dialog som blir enkel med dagens teknik. Vi kan kvalitet och när du köper utemöbler från varumärkerna Selected Home, Selected Exclusive och Sunzo får du mycket för pengarna.

Description

Bild: Long Island-serien från Sunzo