990 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B1066-5

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Nantes karmstol
från Brafab

Clarita, Angelica & nantes serien

En hel rad nya vackra stolar. Precis som Costa och Roseville kännetecknas de av stabila stålstommar, klädda med välflätad konstrotting. Clarita med modernare formspråk och Nantes som går åt det mer klassiska hållet. Angelica någonstans mittemellan, nu i en ny färg. Clarita passar utmärkt till Bazilbordet, Angelica till Vidos. Till Nantes kan Seinebordet på Caféavdelningen utgöra en bra kombo.


NATURNÄRA KONST FÖR ALLA VÄDER

Trenden talar sitt tydliga språk: hemmet blir en allt viktigare plats. Eftersom många vill skapa en ombonad och välkomnande hemmiljö även utanför husets väggar, faller det sig naturligt att möbler i konstrotting blir allt populärare.

Med sin design och naturnära färgskala kan dessa möbler enkelt förvandla hela uteplatsen till en inbjudande och bekväm oas under de varma sommarmånaderna. Våra konstrottingmöbler tillverkas på liknande sätt som möbler i naturrotting och blir till genom ett hantverk som kräver stor yrkeskunskap. De flätas för hand runt en stabil, väderbeständig stomme. .

Numera finns även möjlighet att få möbler med olika typer av flätningar och storlek på trådarna samt kombinationer med slitstarka textilier, som t.ex. Brafatex. I och med att vi använder material av hög kvalitet inifrån och ut kan vi erbjuda konstrottingmöbler som verkligen tål att stå ute i alla väder.

Vårt breda sortiment av fåtöljer, bord, soffgrupper och liggstolar skapar möjligheter. Nu är det upp till dig att möblera sommaren efter eget behag.

Färg
Vit
Material
Konstrotting
Stomme
Stål
Varumärke
Brafab
Funktion
Stapelbar
Totalhöjd
83
Sitthöjd
45
Totaldjup
50
Totalbredd
57