960 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B10745

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Everton karmstol
från Brafab

Everton serien

Dessa möbler passar bäst under tak eller i uterum. Detta då träslaget kräver mycket underhåll om det står helt utan tak. En klassisk möbelserie i akacia. Stolen finns både som fäll-, karm- och positionsstol. Borden finns i ett flertal olika storlekar. Både bord och fåtöljer är maskintillverkade. Positionstolsdyna och Luca sittdyna passar bra till möblerna


HÅRD YTA FÖR MJUKA FORMER

Inte ens julafton ger upphov till så stora förväntningar som den annalkande sommaren.

Förhoppningarna handlar ofta om en oavbruten räcka av soliga dagar där besöken på badplatsen följs av ljumma grillkvällar, festligheter eller en stunds stilla filosoferande på ditt alldeles egna smultronställe. Oavsett var du befinner dig, blir känslan av sommar extra skön om du sitter bekvämt tillbakalutad i en utemöbel av akacia. Akacia är ett hårt och tåligt träslag, som är väl lämpat för utemöbler.

Modellerna i vårt hardwoodsortiment spänner från klassiska Dakota till moderna möbelgruppen Everton. Arizona är en annan komplett serie som breddats med en soffgrupp och en gammaldags gungstol, som definitivt kommer att bli en ny sommarfavorit. Sortimentet innehåller såväl antikfärgad som vackert oljad naturfärgad akacia.

Färg
Brun
Material
Akacia
Varumärke
Brafab
Funktion
Ihopfällbar
Totalhöjd
95
Sitthöjd
45
Totaldjup
64
Totalbredd
55