1095 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B2191-8-8

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Ellips karmstol
från Brafab

Ellips serien

Unik cafégrupp, designad av Gustav Hallén, med drag av traditionell möbelformgivning och som lämpar sig lika bra på balkongen som i offentlig miljö. Stolen är stapelbar med aluminiumstomme och sits och rygg av Brafatex. Benstativ i aluminium med laminatskiva.


EN NY PÄRLA PÅ UTEPLATSEN

Om du vill smycka din uteplats med möbler som inte finns i var mans hem, då är en ny grupp i Brafatex ett riktigt bra val.

Det är ett spännande möbelmaterial som vi på Brafab är så gott som ensamma om att saluföra i Sverige. Passar lika bra på terrassen som i vinterträdgården. Brafatex har ett eget formspråk och återfinns i några av våra vackraste sittgrupper. Ta en titt på detaljerna i Prado och Forum så förstår du vad vi menar. Nora, en stabil matgrupp som är välkomnande till både fest och vardag.

Beroende på bredd, färg och i vilka kombinationer konstfiberbanden vävs, ger materialet olika effekter. Samtliga möbler i Brafatex lever dessutom upp till högt ställda kvalitetskrav, de är både smuts- och vattenavvisande och har väldigt bra UV-resistens. Ett möblemang i Brafatex är med andra ord som gjort för en svensk sommar.

Färg
Svart
Material
Konstrotting
Stomme
Aluminium
Varumärke
Brafab
Funktion
Stapelbar
Totalhöjd
81
Totalbredd
66