Ordinarie pris 350 :-

Special Price 315 :-

Redo för leverans

Kan levereras omgående

  • Tillval

Artikelnummer: B262WH

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Diana stapelstol
från Brafab

Diana serien

Diana - stapelstol i plast från Nardi, hög sittkomfort och vacker i sina rena linjer. Passar bra ihop med ett puroplanbord eller toscanabord.


TÄNK DIG EN SOMMAR UTAN ANSTRÄNGNING

Soliga sommardagar är synonyma med generositet: de bara ger och ger från morgon till kväll och delar osjälviskt med sig av sin värme – utan att kräva något i gengäld.

Sådana dagar avnjuts med fördel i våra plastmöbler. Med dem kan du njuta och le dig igenom hela veckor vid havet eller poolen utan minsta ansträngning. Om du vill ha helt underhållsfria möbler är plast ett idealiskt material. Plastmöbler är ofta lätta och därmed behändiga att flytta runt. Dessutom är plast lätt att forma, vilket resulterar i en stor spännvidd i vårt sortiment – här finns allt från enkla och traditionella campingset till eleganta och exklusiva designmöbler.

Skillnaden mellan bra och dåliga plastmöbler är, förutom sittkomforten, kvaliteten på själva plasten. Produkterna från vår italienska leverantör Nardi, exempelvis, har en fantastisk plastkvalitet. Efter flera år ute i solen är de fortfarande lika blanka och färgen har inte bleknat det minsta. Den kvaliteten återfinns bl.a. i Bora.

Färg
Vit
Material
Plast
Varumärke
Brafab
Funktion
Stapelbar
Totalhöjd
89
Sitthöjd
45
Totaldjup
64
Totalbredd
59