Ordinarie pris 595 :-

Special Price 340 :-

Redo för leverans

Kan levereras omgående

Artikelnummer: B14400-71

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Cora fåtölj
från Brafab

Cora serien

Coraserien i 2-line flätning ger ett elegant och arbetat uttryck. Cora matbord med måtten 210 x 100 cm och skiva av superstone ger plats för många. Kombineras gärna med Cora positionsstol. Stolen kan regleras i ryggen till en individuell bekväm sittställning. Ett annat alternativ till vacker matplats är att kombinera Cora runt bord Ø 130 cm med Cora fåtölj. Haag dyna, som finns i många färger, passar till alla Cora fåtöljer.


NATURNÄRA KONST FÖR ALLA VÄDER

Trenden talar sitt tydliga språk: hemmet blir en allt viktigare plats. Eftersom många vill skapa en ombonad och välkomnande hemmiljö även utanför husets väggar, faller det sig naturligt att möbler i konstrotting blir allt populärare.

Med sin design och naturnära färgskala kan dessa möbler enkelt förvandla hela uteplatsen till en inbjudande och bekväm oas under de varma sommarmånaderna. Våra konstrottingmöbler tillverkas på liknande sätt som möbler i naturrotting och blir till genom ett hantverk som kräver stor yrkeskunskap. De flätas för hand runt en stabil, väderbeständig stomme. .

Numera finns även möjlighet att få möbler med olika typer av flätningar och storlek på trådarna samt kombinationer med slitstarka textilier, som t.ex. Brafatex. I och med att vi använder material av hög kvalitet inifrån och ut kan vi erbjuda konstrottingmöbler som verkligen tål att stå ute i alla väder.

Vårt breda sortiment av fåtöljer, bord, soffgrupper och liggstolar skapar möjligheter. Nu är det upp till dig att möblera sommaren efter eget behag.

Färg
Grå
Material
Konstrotting
Stomme
Aluminium
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
93
Sitthöjd
42
Totalbredd
59