1890 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B5741-7-23

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Bonete karmstol
från Brafab

Aldorassa, bonete, ampato & kubor serien

En skön känsla infinner sig direkt när man får möjlighet att njuta av gediget hantverk av hög kvalitet. Våra möbler i äkta rotting är flätade för hand med stor skicklighet. De passar bäst i uterum eller på altaner med tak eftersom de bör skyddas mot fukt. Här har vi använt oss av äkta rotting med lasyr i grått eller vitt som behåller rottingens levande utseende. Som en extra elegant detalj är lindningarna gjorda i en avvikande färg. En utmärkt kombination till dessa möbler är möbler i teak, obehandlade eller vitpigmenterade.


SOMMARMÖBLER FÖR ALLA ÅRSTIDER

Vi insåg för länge sedan att sommaren är alldeles för bra för att begränsas till juni, juli och augusti. Därför erbjuder vi möbler i äkta rotting, som tillsammans med ett inglasat uterum ger dig möjlighet att njuta av den där speciella sommarkänslan året runt.

Att tillverka en rottingmöbel är ett rent hantverk. De långa rottingvidjorna flätas runt en stomme av grövre rotting. Resultatet är levande och naturliga möbler som ger en ombonad känsla åt uterummet eller vardagsrummet. Nytt för säsongen är den öppna flätningen, också kallad ”mormorsflätning”, som för tankarna till svunna tider och vackra glasverandor. Den öppna flätningen ger möblerna ett lätt och luftigt. uttryck som gör att de passar bra i många olika sammanhang och miljöer.

Möbler i naturrotting bör inte bli fuktiga och passar därför bäst i inglasade uterum. Vill du inreda ditt rum med olika material, kan du med fördel kombinera sittgrupper i rotting med flera av våra teakbord. Det är bara att låta skaparkraften flöda.

Färg
Grå med beige dyna
Material
Rotting
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
97
Sitthöjd
48
Totaldjup
66
Totalbredd
57