3190 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B0874-70

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning 56:an stol
från Brafab

56:an serien

Rensa jordgubbarna, kyl pilsnerpavorna, bjud in till kräftskiva. Gör dig redo att slå dig ner riktigt bekvämt. Nu relanserar vi vår modernt klassiska stol 56:an! Med härligt gung och funkisformer och som passar lika bra i en syrenberså som vid poolkanten.

Tillverkad i vacker teak med stomme av varmgalvat massivt stål. Bordet är hopfällbart och stolarna stapelbara. Finns nu även i teak! En möbel för generationer framöver!


NÄRKONTAKT MED NATUREN

Man vet aldrig med sommaren. Ibland spelar den huvudrollen från april till september, andra år gör den bara korta gästspel då och då.

En sak vet vi dock säkert: en måltid smakar alltid bättre under bar himmel. Så när sommaren kommer, se till att du är redo för en fest utöver det vanliga. Se till att du har utemöbler av teak.

Teak är ett fantastiskt möbelmaterial. Det tål att stå ute år efter år och är så starkt att även smäckra dimensioner håller för hög belastning. Men för att träet ska få dessa goda egenskaper, krävs det att man gör rätt från början. Teakträd ska ringbarkas och torka på rot i två år innan de fälls. Sedan ska de uppsågade brädorna få rätt torrhalt. Först därefter går de till tillverkning. Eftersom teak kräver verktyg med extremt. hög precision, använder vi maskiner för att uppnå rätt kvalitet. Den kvaliteten syns bl.a. i detaljarbetet i soffgruppen Cecilia, som liksom många av våra teakmöbler har en vitpigmenterad yta med en härligt rustik känsla. Som framgår på flera ställen i katalogen, gör sig teak också väldigt bra i kombination med möbler i andra material som t.ex. konstrotting.

För oss är det viktigt att veta teakens ursprung och att värna det vilda beståndet. Därför använder vi enbart odlad teak från plantager, som står under kontroll av den indonesiska staten

Färg
Galvad/teak
Material
Teak
Stomme
Galvaniserat stål
Varumärke
Brafab
Funktion
Stapelbar
Totalhöjd
84
Sitthöjd
41
Totalbredd
66