1310 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B1096-2

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Hov sidovägg (beige)
från Brafab

Hov serien

Här är en praktisk lösning för de som önskar ett enkelt uterum eller en skön inramning av uteplatsen. Paviljongen ger skydd för regn eller sol och vind, ja även mot insekter om man kompletterar med sidoväggar eller myggnät! Paviljongerna finns i storlekarna 3,5 x 3,5 m och 3 x 4 m.

Ett kraftigt furustativ håller upp det regntåliga taket som finns i färgerna grå, beige och svart. Trädetaljerna är laserade i java, grått, svart eller vitt. Spaljéer finns som extra tillbehör och ger paviljongen en ombonad känsla.


EN PLATS I SOLEN – NÄR DU SÅ ÖNSKAR

Visst är det skönt med en plats i solen. Men ibland kan det bli för mycket av det goda – och då är en plats i skuggan faktiskt att föredra. Där får du möjlighet att vila ögonen från det starka ljuset samt välbehövlig svalka.

Allra bäst är förstås om du har möjlighet att växla mellan ytterligheterna. Med våra parasoller och partytält i beredskap skapar du snabbt och enkelt din egen lilla fristad när högtrycket kommer. När det gäller parasoller har vi stor spännvidd i sortimentet. Här finns allt från små, enkla varianter för balkongen till vårt värstingparasoll som mäter hela fyra gånger fyra meter. Vill du ha trä- eller aluminiumstativ?

Det handlar förstås om hur det matchar den utemöbel du väljer. Därför har vi stativ i flera olika material och färger. Givetvis har vi även partytält och exklusiva paviljonger, som ger en trevlig inramning på festen och dessutom skydd mot både vind och mygg på sena kvällar.

Färg
Ett par beige
Component Type
Sidovägg
Material
Furu
Varumärke
Brafab
Totaldjup
400
Totalbredd
300