480 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B7751-7

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Etna/vesuvio sidoväggar
från Brafab

Vesuvio serien

Ett partytält som är enkelt att fälla upp. Tak och väggar i kraftig 260 g polyester. Taket har ett vattenavvisande lager av PVC. Två sidoväggar i 180 gr polyester ingår.


EN PLATS I SOLEN – NÄR DU SÅ ÖNSKAR

Visst är det skönt med en plats i solen. Men ibland kan det bli för mycket av det goda – och då är en plats i skuggan faktiskt att föredra. Där får du möjlighet att vila ögonen från det starka ljuset samt välbehövlig svalka.

Allra bäst är förstås om du har möjlighet att växla mellan ytterligheterna. Med våra parasoller och partytält i beredskap skapar du snabbt och enkelt din egen lilla fristad när högtrycket kommer. När det gäller parasoller har vi stor spännvidd i sortimentet. Här finns allt från små, enkla varianter för balkongen till vårt värstingparasoll som mäter hela fyra gånger fyra meter. Vill du ha trä- eller aluminiumstativ?

Det handlar förstås om hur det matchar den utemöbel du väljer. Därför har vi stativ i flera olika material och färger. Givetvis har vi även partytält och exklusiva paviljonger, som ger en trevlig inramning på festen och dessutom skydd mot både vind och mygg på sena kvällar.

Färg
Grå
Material
Polyester
Varumärke
Brafab
Totaldjup
300
Totalbredd
300