MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 5000:-

7190 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

+ Lägg till i önskelista
Artikelnummer: B2277-5

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Campari partytält
från Brafab

Campari serien

Ett bastant och vädertåligt nytt partytält som passar bra i såväl offentliga miljöer som hemma i trädgården! Vitt pulverlackerat stålstativ, 38 mm, med metallskarvar. Vitt tak och 4 väggar i 400g PVC. Båda sidoväggar har 3 stora fönster. Kortsidorna består av dörr som öppnas och stängs med dragkedja.


EN PLATS I SOLEN – NÄR DU SÅ ÖNSKAR

Visst är det skönt med en plats i solen. Men ibland kan det bli för mycket av det goda – och då är en plats i skuggan faktiskt att föredra. Där får du möjlighet att vila ögonen från det starka ljuset samt välbehövlig svalka.

Allra bäst är förstås om du har möjlighet att växla mellan ytterligheterna. Med våra parasoller och partytält i beredskap skapar du snabbt och enkelt din egen lilla fristad när högtrycket kommer. När det gäller parasoller har vi stor spännvidd i sortimentet. Här finns allt från små, enkla varianter för balkongen till vårt värstingparasoll som mäter hela fyra gånger fyra meter. Vill du ha trä- eller aluminiumstativ?

Det handlar förstås om hur det matchar den utemöbel du väljer. Därför har vi stativ i flera olika material och färger. Givetvis har vi även partytält och exklusiva paviljonger, som ger en trevlig inramning på festen och dessutom skydd mot både vind och mygg på sena kvällar.

Färg
Vit
Material
tabort
Varumärke
Brafab
Totaldjup
400
Totalbredd
600