1490 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

  • Komplettera med

  • Ribbon nackkudde
    Ribbon nackkudde 180 :-
  • Ribbon fotpall
    Ribbon fotpall 890 :-
Artikelnummer: B3001-7

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Ribbon vilstol
från Brafab

Ribbon serien

Ribbon alias EcoChair är en helt igenom ekologisk stol, tillverkad i björk och hamparep. Reglerbar i två lägen. Till stolen finns även en fotpall utformad enligt samma teknik. Ribbon passar in i de flesta miljöer – såväl inomhus som på trädäcket, balkongen eller campingen. Nackkudde säljs separat.


DAGS ATT VARVA NER OCH NJUTA

Skiner solen? Grattis, då har du en perfekt anledning att stänga ner mejlen, slå ihop laptopen och unna dig lite kvalitetstid under bar himmel, bekvämt tillbakalutad i någon av våra sköna vilstolar. Bättre förutsättningar för avkoppling finns inte.

Här har vi samlat produkter som passar för lata dagar i solen och för sommarens alla resor och utflykter. Oavsett om du behöver en extrasäng i campingtältet eller vill ligga skönt på stranden så har vi modellen. Den klassiska Baden-Badenstolen har utvecklats en hel del sedan den introducerades i början av förra seklet. Numera finns steglösa varianter med textilene i rygg och sits istället för den klassiska kombinationen med stativ och dyna. Välj ut din favorit – sedan är du redo att gå ner i varv.

Färg
Grå
Material
Björk
Varumärke
Brafab
Funktion
Ställbar
Totalhöjd
102
Sitthöjd
43
Totaldjup
70
Totalbredd
62