MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp - t.om. 20/10

2490 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B6601-79-71

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Callas fåtölj
från Brafab

Callas serien

Callas är flätad med 8 mm konstrotting på aluminiumstomme, med grå polyesterdynor, och finns i både grå och svart. Bordsskiva av glas.


NATURNÄRA KONST FÖR ALLA VÄDER

Trenden talar sitt tydliga språk: hemmet blir en allt viktigare plats. Eftersom många vill skapa en ombonad och välkomnande hemmiljö även utanför husets väggar, faller det sig naturligt att möbler i konstrotting blir allt populärare.

Med sin design och naturnära färgskala kan dessa möbler enkelt förvandla hela uteplatsen till en inbjudande och bekväm oas under de varma sommarmånaderna. Våra konstrottingmöbler tillverkas på liknande sätt som möbler i naturrotting och blir till genom ett hantverk som kräver stor yrkeskunskap. De flätas för hand runt en stabil, väderbeständig stomme. .

Numera finns även möjlighet att få möbler med olika typer av flätningar och storlek på trådarna samt kombinationer med slitstarka textilier, som t.ex. Brafatex. I och med att vi använder material av hög kvalitet inifrån och ut kan vi erbjuda konstrottingmöbler som verkligen tål att stå ute i alla väder.

Vårt breda sortiment av fåtöljer, bord, soffgrupper och liggstolar skapar möjligheter. Nu är det upp till dig att möblera sommaren efter eget behag.

Färg
Grå med grå dyna
Material
tabort
Stomme
Aluminium
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
85
Totaldjup
80
Totalbredd
89