590 :-
Redo för leverans

Kan levereras omgående

Artikelnummer: B80577-50

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Chaplin sidobord
från Brafab

Chaplin serien

Chaplin – vilstolar i målad akacia, med samma antikkänsla som Arizona. Chaplin sidobord 50 x 50 cm och Chaplin dyna finns som komplement. Rostfria beslag och skruvar.


HÅRD YTA FÖR MJUKA FORMER

Inte ens julafton ger upphov till så stora förväntningar som den annalkande sommaren.

Förhoppningarna handlar ofta om en oavbruten räcka av soliga dagar där besöken på badplatsen följs av ljumma grillkvällar, festligheter eller en stunds stilla filosoferande på ditt alldeles egna smultronställe. Oavsett var du befinner dig, blir känslan av sommar extra skön om du sitter bekvämt tillbakalutad i en utemöbel av akacia. Akacia är ett hårt och tåligt träslag, som är väl lämpat för utemöbler.

Modellerna i vårt hardwoodsortiment spänner från klassiska Dakota till moderna möbelgruppen Everton. Arizona är en annan komplett serie som breddats med en soffgrupp och en gammaldags gungstol, som definitivt kommer att bli en ny sommarfavorit. Sortimentet innehåller såväl antikfärgad som vackert oljad naturfärgad akacia.

Färg
Antikvit
Material
Akacia
Stomme
Akacia
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
51
Totaldjup
50
Totalbredd
50