MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp - t.om. 20/10

Ordinarie pris 2420 :-

Special Price 1930 :-

Redo för leverans

Kan levereras omgående

Artikelnummer: B1114-5

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Grundsund matbord
från Brafab

Grundsund serien

Vem minns inte alla fina vita möblemang i trädgårdar och på bryggor i skärgården Grundsund är en riktig klassiker i vitlaserad furu. Beslag och skruvar i elförzinkat stål.


KLASSIKER FÖR ALLA VÄDERLEKAR

Furumöbler har alltid haft en särskild plats i våra hjärtan. Kanske har det att göra med att de passar så bra ihop med vår nordiska miljö. Kanske har det också med traditioner att göra, då gedigna furumöbler väcker barndomsminnen från sorglösa sommardagar då solen på något sätt alltid tycktes skina.

Men hur bra är då egentligen furu som utomhusmaterial idag? Hur bra som helst, hävdar vi, förutsatt att man väljer kvalitetsvirke och behandlar träet på rätt sätt så att det kan stå emot väder och vind. Vi använder oss uteslutande av svensk FSC-märkt norrlandsfura som behandlas inte mindre än tre gånger. Först med lasyr, och därefter med 2 lager topplack och/eller täckfärg. Resultatet blir väldigt god hållbarhet och färgäkthet. Därtill erbjuder vi en varmt brun tryckimpregnering, som både uppfyller strikta miljönormer och ger möblerna en hållbar och vacker yta.

Färg
Vit furu
Material
Furu
Stomme
Furu
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
74
Totaldjup
90
Totalbredd
150