4595 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B5786

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Erica matbord
från Brafab

Erica serien

Ett möblemang som gör sig fint på en glasveranda, i ett inglasat uterum eller i ett växthus. Bordet som är Ø 130 cm rymmer 4-6 personer och levereras med glasskiva. Till stolarna hör dynor med tyg i brunmelerad polyester.


SOMMARMÖBLER FÖR ALLA ÅRSTIDER

Vi insåg för länge sedan att sommaren är alldeles för bra för att begränsas till juni, juli och augusti. Därför erbjuder vi möbler i äkta rotting, som tillsammans med ett inglasat uterum ger dig möjlighet att njuta av den där speciella sommarkänslan året runt.

Att tillverka en rottingmöbel är ett rent hantverk. De långa rottingvidjorna flätas runt en stomme av grövre rotting. Resultatet är levande och naturliga möbler som ger en ombonad känsla åt uterummet eller vardagsrummet. Nytt för säsongen är den öppna flätningen, också kallad ”mormorsflätning”, som för tankarna till svunna tider och vackra glasverandor. Den öppna flätningen ger möblerna ett lätt och luftigt. uttryck som gör att de passar bra i många olika sammanhang och miljöer.

Möbler i naturrotting bör inte bli fuktiga och passar därför bäst i inglasade uterum. Vill du inreda ditt rum med olika material, kan du med fördel kombinera sittgrupper i rotting med flera av våra teakbord. Det är bara att låta skaparkraften flöda.

Färg
Natur
Material
Naturrotting
Stomme
Aluminium
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
73
Totalbredd
130