MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 5000:-

6990 :-
Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

Artikelnummer: B1069-8-7

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Bazil matbord
från Brafab

Sesam & bazil serien

Sesam är en stol med flätning av 10 mm och 30 mm pp-band. Varmgalvaniserad och pulverlackerad stålstomme ger stabilitet trots smäckert utseende. Bordet Bazil består av ljusa stenskivor på en svart stomme. Konstruktionen är mycket robust. Vilsängen är gjord av samma material som stolarna.


EN NY PÄRLA PÅ UTEPLATSEN

Om du vill smycka din uteplats med möbler som inte finns i var mans hem, då är en ny grupp i Brafatex ett riktigt bra val.

Det är ett spännande möbelmaterial som vi på Brafab är så gott som ensamma om att saluföra i Sverige. Passar lika bra på terrassen som i vinterträdgården. Brafatex har ett eget formspråk och återfinns i några av våra vackraste sittgrupper. Ta en titt på detaljerna i Prado och Forum så förstår du vad vi menar. Nora, en stabil matgrupp som är välkomnande till både fest och vardag.

Beroende på bredd, färg och i vilka kombinationer konstfiberbanden vävs, ger materialet olika effekter. Samtliga möbler i Brafatex lever dessutom upp till högt ställda kvalitetskrav, de är både smuts- och vattenavvisande och har väldigt bra UV-resistens. Ett möblemang i Brafatex är med andra ord som gjort för en svensk sommar.

Färg
Svart/grå
Material
Keramik
Stomme
Stål
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
74
Totaldjup
100
Totalbredd
200