MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp!

Ordinarie pris 3910 :-

Special Price 3323 :-

Beställningsvara

Leverans inom 3-7 vardagar

+ Lägg till i önskelista
Artikelnummer: B10740

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Arizona matbord
från Brafab

Arizona serien

Dessa möbler passar bäst under tak eller i uterum. Detta då träslaget kräver mycket underhåll om det står helt utan tak. Arizona – en serie målad akacia med rustik känsla. Arizona finns som en hel serie i en “antikvit” färg, men finns även som bord i grått och natur att kombinera med andra typer av möbler. Beslag och skruvar är i rostfritt.


HÅRD YTA FÖR MJUKA FORMER

Inte ens julafton ger upphov till så stora förväntningar som den annalkande sommaren.

Förhoppningarna handlar ofta om en oavbruten räcka av soliga dagar där besöken på badplatsen följs av ljumma grillkvällar, festligheter eller en stunds stilla filosoferande på ditt alldeles egna smultronställe. Oavsett var du befinner dig, blir känslan av sommar extra skön om du sitter bekvämt tillbakalutad i en utemöbel av akacia. Akacia är ett hårt och tåligt träslag, som är väl lämpat för utemöbler.

Modellerna i vårt hardwoodsortiment spänner från klassiska Dakota till moderna möbelgruppen Everton. Arizona är en annan komplett serie som breddats med en soffgrupp och en gammaldags gungstol, som definitivt kommer att bli en ny sommarfavorit. Sortimentet innehåller såväl antikfärgad som vackert oljad naturfärgad akacia.

Färg
Brun
Material
Akacia
Stomme
Akacia
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
74
Totaldjup
90
Totalbredd
200