MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp - t.om. 20/10

960 :-
Redo för leverans

Kan levereras omgående

Artikelnummer: B6321-8

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Odessa cafébord
från Brafab

Odessa serien

Odessa – lättplacerade cafémöbler med ”vintagekänsla” i tre färger. Stols- respektive soffdyna ingår.


DUKAT FÖR FRAMGÅNG

Ett glas svalkande kallt på caféets terrass, en ljummen bris som sveper genom håret, skratt och småprat från gästerna vid bordet bredvid – en uteservering är tveklöst mer än summan av dess delar.

När maten, drycken, solen, människorna och möblerna är de rätta, ja då känns livet perfekt. I denna känsla spelar möblerna en särskilt viktig roll. De bör vara lätta att flytta runt, stapelbara, inte för skrymmande, ha en attraktiv form samt tåla slitaget i offentliga miljöer. Brafabs cafémöbler uppfyller allt detta och lite till.

Genom valet av en viss design kan du enkelt höja serveringens image och rikta in dig mot en specifik målgrupp. Valmöjligheterna i vårt sortiment är större än någonsin: här finns stolar för alla smaker samt benstativ och bordsskivor som kan kombineras på en mängd olika sätt. Titta gärna lite extra på laminatskivan som påminner om den klassiska Perstorpplattan. En självklar vinnare i sommar

Färg
Svart
Material
Stål
Stomme
Galvaniserat stål
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
74
Totalbredd
60