FRÅN Selected Outdoor

Selected Outdoor

Selected Outdoor är vårt egna varumärke där vi själva är med och formger och tar fram möblerna. I och med att vi själva är med i processen kan vi erbjuda det där lilla extra i vårt sortiment samt mer personliga möbler till ett bra pris. Varumärket Selected Outdoor är indelat i två underkollektioner för att det ska bli lättare för kunder att hitta det dem letar efter.


Nedan finner du ett utvalt sortiment från Selected Outdoor

Selected Exclusive

Detta är vårt finare varumärke där materialet är av bättre kvalité vilket gör möblerna mer tåliga och stabila. Teakmöbler inom detta varumärke är alla gjorda av A-teak vilket innebär att möblerna är gjorda av stammen på teakträdet där träet är som oljigast och starkast.

Selected Home

Produkterna inom Selected Home är kvalitetsprodukter till ett förmånligt pris. Dessa möbler är till skillnad från Selected Exclusiv produkter som frekvent ingår i våra kampanjer vilket innebär att vi har ett konstant nedsatt pris på dessa möbler. Teaken inom detta varumärke är B-teak vilket innebär att den inte innehåller lika mycket olja som A-teak och är därför en aning torrare.