MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 08 juni - Gäller ej outletprodukter

Ordinarie pris 3045 :-

Special Price 1990 :-

Redo för leverans

Kan levereras omgående

Artikelnummer: B10626-54

Visste du att vi enkelt kan generera en snygg och användbar PDF av våra produkter som du sedan kan skriva ut och ta med dig till våra butiker för att underlätta och påskynda din köpsprocess?

Ladda ner produktblad
Beskrivning Loria soffbord
från Brafab

Loria serien

Loria – syster till Maple men i annan, tätare flätning och i en vitgrå färg som ligger helt rätt i tiden. Sköna matchande grå dynor och skiva i klart glas till bordet


NATURNÄRA KONST FÖR ALLA VÄDER

Trenden talar sitt tydliga språk: hemmet blir en allt viktigare plats. Eftersom många vill skapa en ombonad och välkomnande hemmiljö även utanför husets väggar, faller det sig naturligt att möbler i konstrotting blir allt populärare.

Med sin design och naturnära färgskala kan dessa möbler enkelt förvandla hela uteplatsen till en inbjudande och bekväm oas under de varma sommarmånaderna. Våra konstrottingmöbler tillverkas på liknande sätt som möbler i naturrotting och blir till genom ett hantverk som kräver stor yrkeskunskap. De flätas för hand runt en stabil, väderbeständig stomme. .

Numera finns även möjlighet att få möbler med olika typer av flätningar och storlek på trådarna samt kombinationer med slitstarka textilier, som t.ex. Brafatex. I och med att vi använder material av hög kvalitet inifrån och ut kan vi erbjuda konstrottingmöbler som verkligen tål att stå ute i alla väder.

Vårt breda sortiment av fåtöljer, bord, soffgrupper och liggstolar skapar möjligheter. Nu är det upp till dig att möblera sommaren efter eget behag.

Färg
Vit
Material
Konstrotting
Stomme
Galvaniserat stål
Varumärke
Brafab
Funktion
Fast
Totalhöjd
55
Totaldjup
63
Totalbredd
122