Bra Innemöbler
Description

Riktiga fynd från Sunzo och Selected Home

Nu när högsäsongen går mot sitt slut har man ofta bra chanser att göra ett riktigt fynd! Titt som tätt har vi också kampanjer med mängder av prissänkta produkter. Det är i vår outlet här på brasommarmobler.se som vi samlar alla fynd. Botanisera i outleten för att se om du kan fynda något på din önskelista.

Outlet inom utemöbler

Vi strävar efter att ha Sveriges främsta outlet på webben inom utemöbler. Här kan du fynda utemöbler från vårt ordinarie sortiment, som är precis lika noga utvalt som alltid. Dessutom kan du hitta lite udda möbler i vår outlet som inte har funnits i det ordinarie sortimentet. Dessa möbler är prover som kommer direkt från våra tillverkare, som vi testar för att se om vi ska ta in möbeln i vårt sortiment kommande säsong. Efter det landar proverna i outleten och ger dig chans att fynda något helt unikt.

Egna varumärken

Efter att ha drivit Bra Sommarmöbler i över 25 år är vi nu i full gång med flera olika varumärken i egen regi, något som vi drömt om länge och som vi drog igång med redan under år 2005. Idag erbjuder vi våra varumärken Selected Home, Selected Exclusive och Sunzo helt exklusivt på brasommarmobler.se.

Description

Vi tillverkar våra utemöbler i Asien och när det finns möjlighet åker vi dit för att vara nära produktionen. Vårt favoritmaterialet teak används ofta i våra utemöbler. Det är alltid värdefullt att vara på plats i fabriken under delar av designprocessen, för att tillsammans titta på lösningar, olika former och möblernas möjligheter.

Även när vi är på hemmaplan har vi en nära dialog med fabrikerna där vi tillverkar våra möbler. Vi får en mängd olika prover skickade till Sverige och det är inte alla som vi beslutar att gå vidare med för att lansera i nästa års kollektion. De kan vara att produkten inte riktigt blev som vi tänkte oss, eller att de inte längre känns aktuella i nästa säsongs utbud. Dessa utemöbler läggs upp till försäljning via vår outlet och det är därför som du kan hitta en del unika produkter i vår outlet.

Boka visningsexemplar när butikerna stänger

I våra fysiska butiker har vi ingen outlet. Där fungerar det istället så att vi brukar sälja ut våra visningsexemplar när säsongen är över. Om du är intresserad av ett visningsexempel i någon av våra butiker kan du oftast boka det mot en handpenning i början av augusti, och hämta det när vi har stängt butiken för säsongen. Detta skiljer sig dock från butik till butik så ta kontakt med den butik där du är intresserad av att utställningsexemplar och hör vad som gäller i den butiken.

Description

Matgruppen Nice från Selected Home

Serien Nice har funnits med i några år nu och börjar bli något av en klassiker. Matgruppen Nice kommer från varumärket Selected Home och är ett tips till dig som söker en praktisk och flexibel matgrupp. Designen är en mix av modernt och klassiskt, och passar de flesta uteplatser. Positionsstolarna i serien Nice är lätta och går enkelt att fälla ihop, och borden går att förlänga genom iläggsskivor. Helt enkelt en mycket flexibel matgrupp!

Aluminium och teak

Här används materialen aluminium och teak på bästa sätt. Aluminiumet gör stolen otroligt lätt, hållbar och underhållsfri. Samtidigt som det vackra träslaget teak pryder detaljer på stolen som till exempel armstöden.

Description

Silver, svart och teak

Positionsstolarna i serien Nice finns i flera olika färgställningar. På bilden intill är färgen som benämns som silver/svart, där stommen i aluminium är silverfärgad och sitsen i textilene är svart.

Description

Andra färgställningar som finns på dessa stolar är silver/silver, svart/svart och vit/vit. Bilden allra längst upp i denna artikeln visar stolarna Nice i färgen silver/silver, och även serveringsvagnen Nice i färgen silver med teak. Om du har tur kan du hitta någon del i serien Nice under vår outlet där vi har sänkt priserna på utvalda utemöbler.

Vi välkomnar uteköket Ellös till sortimentet

Under säsongen har vi kompletterat vårt sortiment från Selected Home genom att lansera ett helt nytt utekök. Vi har sett att det efterfrågas flexibla utekök som man själv kan anpassa efter sin uteplats, oavsett om man vill har ett stort och robust kök eller en litet som passar mindre uteplatser. Utifrån det formade vi uteköket Ellös.

Description

Ellös har en stomme av aluminium och en bänkskiva i mycket fin teak av högsta kvalitet. Uteköket finns i tre olika färger där stommen är lackad i antingen vitt, grått eller svart. Just nu finns det två olika typer av produkter i serien, en produkt som heter utekök och en som heter arbetsbänk.

Uteköket innehåller tre olika fristående moduler, en mindre kvadratisk som passar som hörn, en bänk med en diskho och en modul som vi kallar för arbetsbänk. Denna arbetsbänk går också att köpa separat så att du kan bygga ditt utekök med precis så mycket bänkyta som du önskar. Ellös är ett utekök med stora möjligheter som kommer att ge dig en stor portion vardagslyx i sommar.

“Stor variation i stilar och uttryck från Selected Home och Sunzo.”

60-talsinspiration bland Sunzos nyheter

Varumärket Sunzo lanserades i år 2021, då släppte vi en rad nyheter i olika former och stilar. Självklart låg fokus på vårt favoritmaterial teak men också på aluminium och konstrotting som är genomgående i hela vårt sortiment. En avstickare från detta fokus var dock ett speciellt material som vi fastnat mycket för, nämligen rep. När man använder rep i formgivningen skapas ett mjukt och harmoniskt intryck, repen förde också våra tankar till 60-talet som vi gärna inspireras av denna säsong.

Description

De härliga möblerna med rep hittar du bland annat i möbelserien Fargo från Sunzo som är en av årets nyheter. Fargo består av en fåtölj, en 2 sitssoffa, en 3 sitssoffa och ett soffbord. Benen på möblerna är i acacia. I vår webbshop finns förslag på färdiga loungegrupper med möbler ur serien Fargo, och även ett paket med två fåtöljer och två riktigt sköna fotpallar, kolla in de! Fargo ger ett skönt och avslappnat intryck och passar både på din uteplats och i uterummet.

En välfylld outlet

Såhär i slutet av juli och under augusti är outleten som mest välfylld. På lagret arbetar man för fullt för att göra plats åt vårnyheterna som kommer att börja trilla in under hösten. Därför sänker vi priserna på extra många produkter och ger dig större möjlighet att fynda än någonsin. Besök vår outlet på brasommarmobler.se/outlet.