Bra Innemöbler
Description

Hitta rätt dynbox till dina dynor

När du fått upp dina nya utemöbler med snygga dynor på altanen kommer en ny tanke upp i huvudet, vart ska du förvara dynorna under natten? Vi är många som stått där med funderingar kring hur man bäst skyddar dynorna, på golvet i uterummet, ute under tak eller i det dammiga förrådet? En snygg dynbox är lösningen, och vi hjälper dig att hitta rätt.

När du hittar utemöbler du gillar är det inte alltid att det finns en matchande dynbox för förvaring av dynor. Det kan vara svårt att hitta en dynbox eller dynlåda man gillar, men som tur är finns det flera bra som passar till olika möbelgrupper oavsett stil. Här har vi samlat alla dynboxar i vårt sortiment.

Description

Grasse dynlåda från Brafab

Tips! Var noga med att kolla dynornas mått i produktbeskrivningen för att veta om du behöver en liten eller stor dynlåda.

Dynlådan Grasse är en av favoriterna

En av våra favoriter är dynlådan Grasse från Brafab. Grasse är av hög kvalité och är tillverkad i aluminium vilket gör dynboxen helt underhållsfri. Självklart är dynboxen tät och håller alla dynorna torra och skyddade från väder, vind och starka solstrålar när dynorna inte används. Dynlådan Grasse har hjul på ena kortsidan vilket gör att det är enkelt och smidigt att förflytta och rulla iväg lådan.

Aluminiumet är lackat och dynlådan Grasse finns i både vit och svart. För att kunna anpassa förvaringen till dina dynor på bästa möjliga sätt finns dynboxen i två olika storlekar. Den mindre storleken av dynlådan Grasse har måtten 148x73x74 cm, och stor dynlådan Grasse har måtten 177x85x99 cm. Båda storlekar har så kallad gasdämpare för att enkelt och mjukt kunna öppna och stänga locket.

Matcha möblerna

Brafab har flera möbelgrupper i aluminium som också finns i svart och vitt, dynlådan Grasse är ett självklart val till dessa utemöbler och de passar riktigt bra tillsammans. Kolla till exempel in möbelgrupperna Mackenzie, Villac och Belfort. Dessa tre serier består av många sitt- och ryggdynor, och bra förvaringsmöjligheter är A och O.

Description

Enkelt att njuta!

Efter en sen och ljummen sommarkväll, när det är dags att duka av glasen och kaffekopparna ska det vara enkelt att stoppa undan alla dynorna och skydda de mot nattens fukt och sommarregn. Med en rymlig dynbox nära till hands hjälps alla åt att slänga i varsin dyna, och utan att du märker det är alla dynor på plats i sin förvaring. Det ska vara enkelt att kunna njuta av sommar och en stund i loungesoffan!

Description

“Inget får hindra dig från att pausa en stund när solen tittar fram”

En dynbox som matchar trenden

Är du en av många som hakat på trenden och inrett din uteplats med trädgårdsmöbler i konstrotting? I så fall kanske du söker efter en matchande dynlåda i konstrotting för att förvara dina dynor. Brafab har en bra modell i konstrotting som finns i två storlekar, Mega är en stor dynbox och har måtten 160x82x92. Maxi är den mindre modellen och har måtten 132x62x63 cm.

Utemöbler i konstrotting finns ofta i många olika nyanser, allt från svart, rustik och beige. För att du ska kunna matcha din dynlåda med dina utemöbler i konstrotting finns dynboxen Mega och Maxi i flera olika färger och storlekar. De tre färgerna är grått, svart och beige. Dessa dynlådor passar till exempel perfekt till Brafabs serie Ninja med utemöbler i konstrotting.

Tänk innanför boxen

Det är inte bara för att förvara dynor som en dynbox kan vara praktisk. Under sommaren är det ofta mycket annat man släpar ut på altanen, och som är smidigt att förvara i närheten tills nästa soliga dag. Det kan vara barnens leksaker, uppblåsta badringar och armpuffar, prydnadskuddar och plädar, eller dynor och handdukar att ligga och sola på.

Description

Exklusiva Cane-line

Varumärket Cane-line står för hög kvalité och en exklusiv känsla. De har en riktigt snygg dynlåda i sortimentet som heter Combine dynbox. Dynlådan är gjord av två olika material, grunden är av aluminium i färgen lavgrå som sedan är inklädd med ribbor i träslaget teak. Träribborna ger en exklusiv känsla till dynlådan. Måtten på den stora lådan är 77x90x180 cm och Combine dynboxden mindre lådan är 71x63x116 cm.

Description

Förvaring och detaljer som gör det där lilla extra

Cane-line har även andra produkter i samma serie som matchar dynboxen Combine. Bland annat blomsterlådan Flower som också är tillverkad i lavgrå aluminium och inklädd med teak. Blomsterlådan har en ställning som gör att lådans totala höjd är 83 cm, den är en fin inredningsdetalj och skapar en ombonad känsla på uteplatsen.

Till loungemöbler och soffgrupper följe dynor med som standard, men till stolar och matgrupper är dynor ofta ett tillval. Läs produktbeskrivningen noga för att få full koll på vad som ingår. En passande dyna gör ofta möblerna ännu mer bekväma och rekommenderas för långa middagar och sena sommarkvällar. För att hitta en perfekt förvaringslåda till dina nya dynor har vi samlat vårt urval här under dynlådor & dynboxar.

Description

Flower blomsterlåda från Cane-line

Publicerad: 14 apr 2020