Wayburn

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp - t.om. 20/10

Wayburn-serien från Brafab

Med Wayburn-serien har Brafab lyckats skapa ännu en modern klassiker. Matgruppen kännetecknas av den stilrena design och praktiska utformning som har gjort tillverkaren till en sådan favorit bland svenska konsumenter. Wayburn är tillverkade helt i aluminium som målats på ett sätt som ger ett träliknande intryck. Du får alltså det bästa av två världar - ett genuint utseende kombinerat med mycket väderbeständiga egenskaper. Stolarna är stapelbara vilket ytterligare underlättar sommarlivet för dig som väljer att investera i denna bekväma matgrupp. Med bord, stolar och bänkar i samma enhetliga stil kan du möblera uteplatsen precis så sparsmakat eller omfattande som du önskar.

Okomplicerad och stilren möbel

Sedan starten 1935 har Brafab vuxit stadigt och kommit att bli en av Sveriges mest uppskattade försäljare av utemöbler. Med Wayburn-serien förser de markanden med ännu en snygg och lättrengörlig matgrupp som lovar många års njutbart bruk. Formspråket slår an en välavvägd balans mellan klassiska möbler i trä och raka linjer i moderna material. Tack vare att aluminiummöblen är pulverlackerad är den i det närmaste helt underhållsfri. Allt du behöver göra för att hålla den fräsch är att torka av den med en fuktig trasa och eventuellt rengöringsmedel när behov uppstår. Genom att välja en aluminiummöbel som getts ett träliknande utseende gör du sommarens avslappning både stilren och okomplicerad.

Njut av sommaren utan krångel

Få saker hjälper oss att ta vara på sommaren så väl som en härlig och skön utemöbel. Den blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner där ni kan njuta av vackert väder eller vänta ut regnskurarna i trevligt sällskap. Genom att kombinera stolar och bänkar ur Wayburn-serien kan du skapa det perfekta möblemanget för just ditt umgänge. Tack vare den stilrena utformningen kan du dessutom enkelt blanda in möbler ur andra serier utan att skapa disharmoni. Brafab har hjälpt svenska konsumenter att förgylla sommaren under många decennier. Genom att välja deras möbler väljer du hög kvalitet, bekvämlighet och tidlösa formspråk.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
B3921-7 Wayburn karmstol 970 :- 56 cm 54 cm 88 cm
B3923-7 Wayburn bänk 2290 :- 175 cm 47 cm -
B3926-7 Wayburn matbord 6320 :- 210 cm 99 cm 74 cm
BRA-PM-313-CA Wayburn matgrupp 9110 :- - - -
BRA-PM-312-CA Wayburn matgrupp 10150 :- - - -
BRA-PM-311-CA Wayburn matgrupp 14350 :- - - -