Square CANE-LINE

 • Vädertåliga möbler
 • Hållbara och moderna
 • Vädertålig teak
 • Etiskt tillverkade

MISSA INTE - FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 2.000 SEK

DöljVisa

Välj färg

Vilken färg du väljer påverkar pris & lagertillgång.

 • Teak

Du visar just nu färgen ”

DöljVisa

Färdiga paket

 • Square soffgrupp

  Teak med grå dyna 3-sitssoffa, 2 fåtöljer & bord
  Square soffgrupp-Teak med grå dyna-3-sitssoffa, 2 fåtöljer & bord-
  89995 :-
  Beställningsvara

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

Square-serien från Cane-line

Satsa på Square-serien när du behöver en möbel som tål både regn & snö liksom sommar och sol och du inte har utrymme inomhus att förvara den. Serien innehåller både soffa, soffgrupp, loungestol, soffbord samt pall och har en tidlös klassisk dansk design. Förutom sitt vackra yttre, med luftig teakinramning är möblerna i Square-serien från Cane-line vädertåliga och klarar en vinter utomhus bra, förutsatt att du skyddar den mot direkt utsatthet en längre tid. Ställ den under tak eller köp ett överdrag som du täcker möbeln med. Teak åldras vackert och blir bara snyggare ju äldre den är, och är perfekt för att skapa en rustik känsla.

SoftTouch med QuickDryFoam

Cane-line SoftTouch® är ett nyutvecklat tyg gjort exklusivt för Cane-line och ingår i Square-serien. En kombination av det slitstarka Textilene® och det mjuka Sunbrella® skapar en mjuk men samtidigt motståndskraftig yta. Det unika SoftTouch tyget är gråspräckligt och ser ut som traditionella möbeltyger. Den mer strukturerade ytan skall öka bekvämligheten, samtidigt som möbeln är helt underhållsfri och tål alla väder. Innehållet i Soft-Touch dynor gör att du kan använda soffan direkt efter ett oväder med regn. Ställ bara upp dynan och låt vattnet rinna av. QuickDryFoam säkerställer maximal torrläggning och cirkulation av luft. Även om möbeln är i vädertålig teak, rekommenderar vi ändå att du köper ett överdrag som du täcker din möbel med på vintern.

Drömmer du om den perfekta utemöbeln?

Square-serien har möbler av högsta kvalitet. Den är består av tidlösa, klassiska, underhållsfria och väderbeständiga trädgårdsmöbler och innemöbler i teak, rotting och pappersgarn. Dansk design visar här upp en blandning av hantverk, funktionalitet och rörlighet. Den vackra och karaktäristiska teakinramningen imponerar och ger den här produktserien dess speciella karaktär. Alla Cane-lines produkter är både hållbara och moderna, och står emot alla väder, även regn & snö. Alla möbler är UV- och färgbeständiga, och kräver minimalt med underhåll. Cane-lines produkter är också etiskt tillverkade. Företaget har en hög en medvetenhet om hur arbetsförhållandena är i de länder produktionen av deras möbler sker.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
C4423TSFTG Square loungestol 21000 :- 73 cm 87 cm 68 cm
C4523TSFTG Square 3-sitssoffa 44800 :- 219 cm 86 cm 71 cm
C4001T Square soffbord/pall 5600 :- 68 cm 68 cm 29 cm
wsq-3 Square soffgrupp 89995 :- - - -