Norwalk BRAFAB

 • Kombination av material
 • Kraftigt olefintyg
 • Kvalitetsprodukt

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp - t.om. 20/10

DöljVisa

Färdiga paket

 • Norwalk soffgrupp

  Brun med brun dyna 2st 2-sitsmoduler & hörndel
  Norwalk soffgrupp-Brun med brun dyna-2st 2-sitsmoduler & hörndel-

  24970 :-

  14390 :-

  Redo för leverans

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

Norwalk-serien från Brafab

Norwalk är ett av de senaste tillskotten till alla läckra utemöbler från Brafab . Det här är en riktigt fin kvalitetsprodukt som passar lika bra inne som ute tack vare sin skönt retro inspirerade form och vackra design. Stommen är tillverkad i naturtrogen konstrotting som består av tålig plast. Materialet i Norwalk-serien är mycket hållbart, och klarar alla väder utan att förstöras. I soffan finns fast stoppade plymåer i både sits och rygg, kantade av en nätt passpoal som en fin detalj. Tyget på kuddarna är behandlat för att tåla både väta och smuts, och är dessutom UV-beständigt så det håller sig fint utan att blekas.

Stilrent och funktionellt

Den vackra Norwalk-serien är en byggbar modern serie som består av lösa och kombinerbara delar. Du kan välja att bygga en höger- eller vänstervänd soffa beroende på hur du vill placera den i rummet. Den vackra retro soffan har dynor med mörkt tyg, vilket gör den lätt att kombinera med mönster och färger. Naturligtvis kan du också bygga en eller flera soffor att använda på din uteplats. Fördelen med en byggbar serie som denna är just flexibiliteten. Möjligheterna att kombinera denna serie med möbler ur andra serier är stor, tack vare den neutrala färgskalan och den eleganta stilrena designen. Välj exempelvis Elati soffbord.

Underbara utekvällar och dagar

Har du Norwalk-serien och andra liknande stilrena möbler i neutrala färgskalor har du en bra bas för inredningen. Med en skön och generös soffa skapar du lätt en underbar samlingsplats för lata eftermiddagar i solen med nära och kära. En skön sittplats för skuggiga dagar skapar du med flera mjuka kuddar i soffan att luta dig mot. För härligt ljusa och långa utekvällar är den fint designade soffan perfekt. Platserna räcker till för alla att umgås, och dynorna tål lite spill från både kaffe och grillat med tillbehör utan att förstöras. Med riktiga kvalitetsprodukter från Brafab på uteplatsen kan du slappna av och njuta.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
B4025-6-6 Norwalk hörn 4990 :- 109 cm 109 cm 85 cm
B4025H-6-6 Norwalk avslut höger 4490 :- 137 cm 86.5 85 cm
B4025V-6-6 Norwalk avslut vänster 4990 :- 137 cm 86.5 85 cm
BRA-PL-300-GG Norwalk soffgrupp 14390 :- - - -