Hönö Selected

 • Rostfritt stål
 • hög kvalitet
 • Prisvärd serie
 • Perfekt för uteplatsen

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Lösa delar

 • Hönö matbord-Svart/teak-194 x 90 cm-

  Hönö matbord

  Ordinarie pris 5990 :-

  Special Price 4990 :-

  Redo för leverans
 • Hönö stapelstol-Galv/teak--

  Hönö stapelstol

  Ordinarie pris 1190 :-

  Special Price 690 :-

  Redo för leverans
DöljVisa

Hönö från Selected Home

Hönö är en stilfull kollektion som bjuder på en härlig kombination mellan kvalitativa material, komfort och funktionell design. Framtagen under vårt eget varumärke kommer Selected Home även med en trevlig prislapp som sätter lite extra guldkant på sommaren. Hönö från Selected Home består av stapelbara karmstolar med ryggstöd och sitsar i svart textilene samt två rektangulära bord i högkvalitativ indonesisk teak med galvaniserat stål i stommen. Borden är tillverkade av korta, tätt sammanfogade teakbrädor med mjukt avrundade hörn och finns både med silverfärgade och svarta ben. Även stolarna har galvaniserat stål i stommen och är försedda med vackra teakdetaljer på armstöden. En Hönö stapelstol står emellertid inte på regelrätta ben utan har en frihängande konstruktion där sits och ryggstöd hålls upp av karmarna. Dessa övergår i vinklade ”medar” som vilar på små dämpande fötter, vilket tillsammans med det slitstarka textilenetyget ger en lätt fjädrande funktion i sitsen och bidrar till stolens goda sittkomfort. Formgivningen gör inte bara stolen otroligt bekväm, med sin smäckra profil blir den även en stilfull prydnad på uteplatsen. Det är också denna läckra design som gör Hönö karmstolar så enkla att stapla och förvara. Perfekt för den mindre balkongen eller om du bara vill ha platsbesparande möbler som är smidiga att ställa in i förrådet under vintern. Den slittåliga textileneväven är både UV-beständig, smuts- och vattenavvisande, så du kan lugnt låta stolarna stå ute under bar himmel under sommarmånaderna om du vill. Teakträet på armstöden blir dessutom bara snyggare med tiden.

Utemöbler för generationer

Hönö från Selected Home är en prisvärd och funktionell serie som passar för hela familjen. De fina teakborden har plats för många och med de praktiska stapelstolarna har du alltid extra hjärterum till hands när släkt och vänner tittar in. Med Hönö får du en stabil och slittålig matgrupp som kommer att hålla både genom myskvällar, barnkalas, studentfirande, midsommaraftnar, grillfester och kräftskivor under åratal framöver. Kanske hinner bordet till och med bli gammalt och grått medan nästa generation växer upp. Och det är precis som det ska vara. Obehandlad teak som utsätts för väder och vind kommer förr eller senare att anta en vackert silvergrå nyans. Processen är helt naturlig och den härliga patinan är någonting som de flesta eftersträvar när de väljer ett teakbord. På Bra Sommarmöbler har vi gjort grundjobbet genom att ta fram Hönö bord och stolar, men när du får hem dem till din uteplats rekommenderar vi att du lämnar över framtidens designarbete till vädrets makter och låter naturen ha sin gång. Det ger bordet en helt unik karaktär och du får en levande möbel som hela tiden bjuder på nya dekorativa överraskningar.

Lättskötta och enkla att matcha

Om ditt Hönö bord från Selected Home skulle bli mycket smutsigt eller om ytan ruggas upp kan du enkelt fixa till skavankerna med ett fint sandpapper, men i övrigt behöver bordsskivan endast rengöras då och då med vatten och lite milt diskmedel. Om du hellre vill behålla träets ordinarie färg bör du dock se till att olja in bordsskivan några gånger varje år. Samma sak gäller givetvis för teakdetaljerna på stolskarmarna om du vill ha möbler som matchar. Hönö är framtagen under vårt eget varumärke Selected Home, där vi alltid fokuserar på att utveckla högkvalitativa utemöbler till ett bra pris. Hönö är inte bara en väldesignad och användbar kollektion i sin egen rätt, den är även en stilren kompis till vår lika populära möbelserie Resö. Serierna går utmärkt att kombinera med varandra och du kan antingen välja ett färdigmixat paket eller plocka ihop din egen matgrupp med valfria stolar och bord. Vi har även en ren Hönö matgrupp bestående av ett bord och fyra stolar med svarta stommar.