Float SKAGERAK

 • Vattentäta dynor
 • Snygga loungemöbler
 • Maximal komfort

MISSA INTE - FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 2.000 SEK

DöljVisa

Lösa delar

 • Float lounge-Vit med dyna-Charcoal-

  Float lounge

  Ordinarie pris 15995 :-

  Special Price 14395 :-

  Beställningsvara
 • Float lounge-Vit med dyna-Ash-

  Float lounge

  Ordinarie pris 15995 :-

  Special Price 14395 :-

  Beställningsvara

Float-serien från Skagerak

Float-serien är en loungemöbel som påminner om en rejäl fåtölj eller en kompakt soffa. Bakom serien står det prisbelönta designföretaget Skagerak som under 40 år tillverkat smarta och snygga möbler. Float är ett bra exempel på detta med sina vattentäta dynor som är enkla att torka av och hålla fria från smuts. Möbeln tål att vistas utomhus året om så att du snabbt kan njuta av solen så fort den visar sig. Det är en perfekt möbel för den som prioriterar så väl knivskarp design som otrolig komfort. Lägg din tid på att umgås med familjen istället för att släpa runt på utemöbler!

Oklanderlig design och maximal komfort

Float-serien designades av Mette Skjærbæk för det danska designmärket Skagerak. Hennes design inspirerades av takåsarna i New York. Takterassernas miljöer fick henne att vilja skapa sköna och snygga loungemöbler som tål utomhuslivet. Möblerna i Float kännetecknas av just detta. De har stomme i aluminium och stora mjuka dynor klädda i tyget Barriere® som är tillverkat för användning utomhus och i våta miljöer. Trots att Float är så anpassat för att klara väder och vind har ingenting kompromissats med designen. Den stilrena soffan kan användas ensam eller ställas i par. Oavsett vilken stil du har på din altan eller i ditt uterum kommer Float bidra med en sofistikerad och bekväm touch.

Bekväma sommarkvällar

Float-serien passar dig som verkligen värderar din tid på sommaren och vill göra det mesta av den. Tack vare tyget Barriere® krävs knappt något underhåll alls. Barriere® är ett permanent antibakteriellt tyg som är anpassat för utomhusbruk och användning i våtutrymmen. Tyget avvisar smuts och vatten samt motverkar att dålig lukt och mögel bildas. Float kan lämnas utomhus året om och textilierna kan torkas av med en fuktig trasa eller tvättas i tvättmaskinen. Som du hör kommer du kunna fokusera på att njuta av sommaren istället för att ordna med underhåll av utemöbler. Slå dig ner med en god bok och en kopp kaffe i solen och njut!

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
SS1505803 Float lounge sittdel 12595 :- 110 cm 82 cm 86 cm
SS1505805 Float lounge sittdel 12595 :- 110 cm 82 cm 86 cm
S1505821 Float lounge 14395 :- 110 cm 82 cm 86 cm
S1505822 Float lounge 14395 :- 110 cm 82 cm 86 cm