Flex CANE-LINE

  • Möbelgrupper med härlig loungekänsla
  • Lättskötta utemöbler
  • Skandinavisk design

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Lösa delar

Flex-serien från Cane-line

Den stilrena Flex serien från Cane-line passar dig som vill ha en bekväm möbelgrupp som ger en härlig lounge känsla till din uteplats. Denna serie är tillverkat av lättskötta material som andas kvalitet och elegans. Den skandinaviska designen gör serien väldigt modern med rena linjer och högkvalitativa materialval. Med sin aluminiumstomme är serien dessutom stabil samtidigt som den är lätt. Flex serien ger dig frihet att skapa ett uterum så som du själv vill ha det, med moduler som du lätt kombinerar till just den helhet som passar dig och din uteplats. En fantastisk möbelserie för dig som uppskattar stil, komfort och kvalitet.

Skapa din egen lounge

Den smidiga och moderna Flex serien kan anpassas efter dina behov och de olika modulerna kan kombineras för att få din soffgrupp så stor eller liten som du vill ha den. Med sitt yttermaterial av Sunbrella tyg och sin lätta aluminium stomme är möbelgruppen tålig, lättskött och enkel att flytta vid behov. Serien ger din uteplats en modern look samtidigt som den skapar ett intryck av tidlös och klassisk elegans. Skapa din egen lounge i utemiljö där du kan tillbringa långa sommardagar med vänner och familj, eller umgås med nära och kära under ljumma sensommarkvällar. Dessa möbler uppskattas av alla.

Tidlös och elegant

Den tidlösa och eleganta designen av Flex seriens möbler har en stilren och modern framtoning med raka linjer och tyger i dova färger. Samtliga delar är lättskötta och klarar av att stå ute i alla väder. Rekommenderat är dock att förvara möblerna inomhus, alternativt övertäckta under vinterhalvåret så att de håller sig fina år efter år. Dynorna förvaras med fördel inomhus vid kallare temperaturer då kallt väder kan påverka dynornas spänst och mjukhet negativt. Köp gärna till en matchande möbel för förvaring av dynor, så att du kan glädjas över din soffgrupp år efter år utan att behöva köpa till nya dynor.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
C8564TXSG Flex 2-sitsmodul H 24700 :- 154 cm 76 cm 85 cm
C8563TXSG Flex 2-sitsmodul V 24700 :- 154 cm 76 cm 85 cm
C8468TXSG Flex mittdel 12150 :- 70 cm 76 cm 85 cm