Dighton Brafab

 • Galvaniserat stål
 • Kraftigt olefintyg
 • Exklusiv tunntråd
 • Perfekt för mindre utrymmen

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Färdiga paket

 • Dighton soffgrupp

  Antracit med grå dyna 2,5-sitssoffa, 2 fåtöljer
  Dighton soffgrupp-Antracit med grå dyna-2,5-sitssoffa, 2 fåtöljer-

  27970 :-

  24491 :-

  Redo för leverans

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

Dighton-serien Brafab

Dighton-serien från populära tillverkaren Brafab är en stilren och lättskött kollektion av utemöbler. Tack vare den robusta stommen av galvaniserat stål är möblerna väldigt stabila att sitta i. Konstrottingen, vilken är vackert flätad runt stommen, ramar in de slitstarka dynorna med extra skön sittkomfort. Dighton har flera olika varianter av sittmöbler med ett utbud av karmstolar, fåtöljer och 2,5-sits soffa. Dessa kan kombineras på olika sätt och anpassas efter storleken på uteplatsen eller i trädgården. Serien är lättskött och kommer att bli ett självklart val för många i sommar för extra avkopplande stunder utomhus tillsammans med hela familjen.

Stilrena utemöbler

Dynorna är gjorda av kraftigt olefintyg som är extra tåligt och klarar av den svenska sommaren med oförutsägbart väder där sol snabbt ersätts av regnskurar. Dighton-serien är väldigt nätt och ryms på mycket små utrymmen, vilket gör att den passar perfekt på alla typer av balkonger. Benmedarna är extra smala vilket bidrar ytterligare till möblernas stilrena design och konstrottingen är av exklusiv tunntråd som ger ett ännu mer finstilt intryck. Denna trendiga möbel-serie kommer direkt bilda en iögonfallande fåtölj- eller soffgrupp på uteplatsen, balkongen eller i trädgården.

Både för stora och mindre sällskap

Det är den perfekta serien för ett mysigt balkonghäng, oavsett hur den kombineras. Om möbler för större sällskap önskas passar sofforna från Dighton-serien mycket bra tillsammans med några fåtöljer. Karmstolarna blir utmärkta till mindre sällskap och alla sittmöbler kan enkelt kombineras med soffbord från oss. Denna serie behöver inte underhållas nämnvärt, utan blir ett stressfritt tillskott till uteplatsen. Stommen behövs endast torkas av med vatten och milt rengöringsmedel vid behov. Kuddarna kan lätt borstas av vid ytlig smuts eller tvättas i maskin om så behövs. Bjud över vänner och familj för långa sommarkvällar utan att behöva oroa dig för eventuella fläckar eller svår rengöring.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
B5831-79-74 Dighton karmstol 4390 :- 60 cm 64 cm 89 cm
B5832-79-74 Dighton fåtölj 6490 :- 70 cm 79 cm 79 cm
B5833-79-74 Dighton 2,5-sits soffa 13590 :- 137 cm 79 cm 79 cm
BRA-PL-400-AA Dighton soffgrupp 24491 :- - - -