Delia Brafab

  • Modern kollektion
  • Byggbara delar
  • Utmärkt komfort

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Välj färg

Vilken färg du väljer påverkar pris & lagertillgång.

  • Antracit
  • Burnt paprika
  • Khaki
  • Mossgrön
  • Svart
  • Vit

Du visar just nu färgen ”

DöljVisa

Lösa delar

DöljVisa

Delia från Brafab

Delia från Brafab är en serie högkvalitativa utomhusmöbler som bjuder på ett modernt formspråk, snygga detaljer och fantastiska variationsmöjligheter. Kollektionen består av flera olika sittmoduler som kan kombineras efter behag för att bygga ihop allt från enkla 2- och 3-sitssoffor till mysiga hörnsoffor i varierande längd och format. Mixa och matcha som du vill och skapa dina egna favoritmöbler! I serien återfinns även en separat 3-sitssoffa och fåtölj med armstöd, samt ett divanset med flyttbar schäslong och karmstolar i flera olika modeller. Alla med suverän sittkomfort och stilrena stommar i underhållsfritt aluminium. Samtliga Delia stolar är dessutom stapelbara, vilket gör dem oerhört enkla att förvara när de inte används. Det stora utbudet av färger ger dig ännu fler möjligheter att variera inredningen och ge din uteplats en personlig touch. Med Delia från Brafab har du friheten att plocka ihop en individuellt anpassad möbelgrupp som passar perfekt på just din uteplats – vare sig du har en stor altan eller en liten balkong.

Lätta att kombinera – enkla att förvara

Letar du efter trendsäkra och lättmatchade möbler som både är komfortabla, tåliga och platsbesparande? Då är Delia stapelstolar och byggbara soffor ett suveränt alternativ. Denna innovativa serie från Brafab innefattar även ett smidigt loungeset med löstagbar divan som kan placeras antingen på höger eller vänster sida om den inkluderade tvåsitsdelen. Det gör att du enkelt kan anpassa soffan efter layouten på din uteplats. Då divanens vinkel lätt kan justeras bara genom att flytta schäslongen från höger till vänster sida är denna soffa ett utmärkt val för dig som har en mindre balkong eller uteplats med begränsat utrymme. Samtliga delar i Delia från Brafab är tillverkade i lättviktigt aluminium som pulverlackerats för att ge en extra lättskött, hållbar och väderbeständig yta. Såväl divanen som soffsektionerna och Delia stapelstol erbjuds i ett flertal olika färger så att du kan mixa och matcha efter eget tycke och smak. Till divanen kan du välja mellan stommar i ljus khaki, matt mörkgrå/antracit eller den läckert eldröda burnt paprika. Soffmodulerna, fåtöljen och 3-sitssoffan går att få i nyanserna khaki och antracit. Alla soffdelar levereras med slitstarka, smutsavvisande och bekväma dynor i svart olefintyg. Originalversionen av Delia stapelstol finns tillgänglig i hela sex olika färger – matt vit, khaki, mossgrön, antracit, burnt paprika och matt svart. Brafab har även tagit fram en variant av Delia stapelstol med sits och ryggstöd i svart textilene som finns att få med ben och karmar i mörkgrått, khaki och burnt paprika.

Skapa din egen drömsoffa med byggbara moduler

Delia från Brafab är en flexibel kollektion med oändliga kombinationsmöjligheter. Med de smarta modulerna kan du lätt bygga ihop en soffa eller hel möbelgrupp som passar både din uteplats och personliga stil. Kombinera mittdelar, hörn och 2-sitsavslut precis som du vill för att formge din egen drömsoffa eller skapa en mysig loungegrupp med färdiga fåtöljer, en tresitssoffa eller kanske en divan. Delia är en anpassningsbar möbelserie som fungerar lika bra i alla utemiljöer – från den lilla balkongen till den stora terrassen. Delia stapelstolar är perfekta för dig som har behov av snygga och bekväma matstolar som är lätta att flytta och förvara. De sparar plats i förrådet under vintern och även om du har en mindre uteplats kan du bunkra upp med extra sittplatser för många på en liten yta. En stapel med Delia stolar i olika färger blir dessutom en charmig prydnad på altanen och är ypperlig att ha till hands om du ofta underhåller större sällskap men kanske inte vill ha alla stolar stå framme kring bordet hela tiden. Om du vill ha smidiga, väldesignade och slittåliga utemöbler som ger en modern känsla till inredningen – då är Delia från Brafab kollektionen för dig!