Coleville

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 10 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Lösa delar

Coleville-serien från Brafab

Coleville-serien är en riktigt snygg möbelgrupp från Brafab. Det färdiga resultatet av designen ger en mix av klassiska och nytänkande linjer som passar in på de allra flesta uteplatser och balkonger. Möblerna i serien Coleville består av en fåtölj och en tresitssoffa. Det gör att du enkelt kan designa ditt lounge utrymme precis på det sätt du önskar. Dessa möbler kan enkelt matchas med bord, och tack vare deras sitthöjd passar de utmärkt både för avslappning och för måltidsstunden. Det är viktigt att att sitta skönt och ergonomiskt, och det gör man i denna grupp. Oavsett om man väljer soffan, fåtöljen eller en kombination kan man vara säker på att sitta skönt.

Hur sköter jag möblerna?

Sittgruppen i Coleville-serien är tillverkade med en stomme av matt svart aluminium. De har också dynor av olefin tyg. Dessa material och möblernas konstruktion överlag gör dem stabila och hållbara. Just aluminium som material är betydligt hårdare än stål. Det håller också längre eftersom det inte rostar. Om möblerna behöver tvättas är det lämpligast att använda en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Dynorna bör förvaras inomhus vid blött väder och för bästa hållbarhet på stommen bör den förvaras inomhus under höst och vinter när möblerna inte används. Dynornas klädsel kan tvättas i maskin vid behov, och sedan hängs klädseln upp på tork.

Gör din uteplats till ett paradis

Det är verkligen värt pengarna att få ha en trivsam plats att vila på under alla ljumma sommarkvällar. Möblerna i Coleville-serien inbjuder till relax och njutning med sköna sittplatser. Eftersom denna grupp består av soffa och fåtölj spelar det ingen roll hur stor yta du har att placera gruppen på. Dessa möbler passar på både en mindre balkong och på en stor uteplats. De är lätta att flytta runt vid behov och skapar en känsla av luftighet tack vare den transparenta designen med tunna aluminiumstänger. Detta gör att de trots sin generösa storlek inte gör att rummet känns fullt eller tungt möblerat.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
B6911-8-7 Coleville fåtölj 3690 :- 75 cm 81 cm 87 cm
B6913-8-7 Coleville 3-sitssoffa 8490 :- 182 cm 81 cm 87 cm
BRA-PL-310-BA Coleville soffgrupp 0 :- - - -