Calmar BRAFAB

 • Kombinationsmöjligheter
 • Öppen formgivning
 • Läcker aluminiumprofil

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Färdiga paket

 • Calmar matgrupp

  Vit 2 bänkar & bord 220x106 cm
  Calmar matgrupp-Vit-2 bänkar & bord 220x106 cm-
  8890 :-
  Redo för leverans

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

Stilren och avskalade linjer

Calmar-serien från Brafab är moderna, stilrena och högkvalitativa utemöbler som är tillverkade av vitlackad aluminium. Du kan själv välja vilka delar du vill kombinera med varandra för att skapa de möbler som passar dig och din livsstil allra bäst. Du börjar med det generösa bordet, sedan kan du välja till karmstolar eller bänkar för att skapa dina sittplatser. Möbelserien Calmar har plats för hela den stora familjen samt vänner som vill njuta av sommaren tillsammans. Den skandinaviska avskalade formgivningen tillsammans med de neutrala nyanserna som går i en nordisk färgskala gör detta till en riktigt elegant möbelserie som dessutom är mycket lättplacerad.

Lättskött och modernt

Aluminium är ett material som lämpar sig utmärkt för utemöbler, då är ett lättviktigt material som dessutom är mycket lättskött. Du torkar helt enkelt av dina möbler med en fuktig trasa vid behov. Calmar-serien tål väder och vind utmärkt och håller sig garanterat fin i många säsonger. Karmstolarna som du kan välja till är stapelbara och tillverkade i vit pulverlackad aluminium. Armstöden är i teak och dynan i grått olefintyg. Även den bänk som går att välja till är tillverkad av vitlackad aluminium. Med ett bord som mäter hela 220 x 106 cm får ni plats många, oavsett vilka sittplatser du väljer. Det är fint att kombinera möbelserien med både bänken och stolarna.

Garanterat lång hållbarhet

Calmar-serien har skapats med kvalitet i fokus och tack vare att den har tillverkats med så pass slitstarka och väderbeständiga material är det garanterat att möblerna håller länge. Genom att investera i dessa möbler har du investerat i många sköna sommarsäsonger. Med den öppna formgivningen skapar den här möbelserien ett luftigt intryck som bjuder in till en stunds vila eller gemenskap på de sköna sittplatserna. Varför inte duka bordet och samla dina nära och kära till en sommarbuffé? Denna eleganta sommarmöbel kan placeras på en större balkong eller altan, likväl som i en stor och lummig trädgård. Njut av sommaren genom att skapa din egen plats för gemenskap och avkoppling.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
B2633-50 Calmar bänk 1990 :- 175 cm 37 cm -
B2636-50 Calmar matbord 5290 :- 220 cm 106 cm 74 cm
BRA-PM-158-CC Calmar & Domingo matgrupp 11110 :- - - -
BRA-PM-159-CC Calmar matgrupp 8890 :- - - -
BRA-PM-160-CC Calmar & Delia matgrupp 0 :- - - -
BRA-PM-161-CC Calmar & Delia matgrupp 0 :- - - -
BRAX-CA-LE Calmar & Leone matgrupp 4590 :- - - -