Brookline BRAFAB

  • Helrund tålig tråd
  • Underhållsfri
  • Hög sittkomfort
  • Robust design

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Välj färg

Vilken färg du väljer påverkar pris & lagertillgång.

  • Grå med grå dyna

Du visar just nu färgen ”

DöljVisa

Färdiga paket

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

Brookline-serien från Brafab

Brookline-serien från Brafab är en soffgrupp gjord av konstrotting som flätas för hand för att garantera hög kvalitet. Stommen är gjord av aluminium vilket gör soffgruppen väldigt slitstark och hållbar. För att uppfylla dina behov som kund kan du mixa och matcha de olika soffdelarna precis som du behagar. Du kan till exempel köpa en enkel men stilig 3-sitssoffa med två fåtöljer och en tillhörande Brookline fotpall. Soffan är svart och tillsammans med de gråa kuddarna ger det ett lyxigt och stilrent intryck vilket också gör att soffgruppen passar på alla tänkbara ställen. För att få ett fulländat utomhusmöblemang rekommenderar vi även att du väljer ut ett passande soffbord.

Bestäm själv hur din sommardröm ska se ut

Brookline-serien är en väldigt stilsäker soffgrupp för alla tillfällen. Den har en robust design som ger ett lyxigt intryck med sina mörka färger. Du kan välja själv precis hur du vill att din soffa ska se ut eftersom soffgruppen är uppdelad i olika delar. Man kan pussla ihop mittdelar med hörndelar samt sitsavslut. Vill du till exempel ha en längre variant av en vanlig divansoffa, så är det bara att köpa fler mittdelar och göra soffan komplett med hjälp av två stycken sitsavslut och en hörndel. För en mer dynamisk känsla kan du lägga till en eller två fåtöljer och en skön fotpall.

En lyxig soffgrupp för alla tillfällen

Det här är en soffgrupp för dig som verkligen vill kunna njuta av den varma årstiden till fullo. Brookline-serien erbjuder dig stor valfrihet som gör att du kan anpassa den enligt dina önskemål. Vare sig du bestämmer dig för att ha din utomhussoffa i trädgården eller på terrassen så kommer den garanterat att ge dig många härliga sommarkvällar med dina vänner. Alla kommer att bli verkligt imponerade av hur snyggt du har fått till det! För maximal avkoppling kan du köpa ett par tillhörande fotpallar. Hela familjen kommer att njuta av att ha en plats att umgås på under sommaren.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
B4801-7-75 Brookline fåtölj 4725 :- 75 cm 87 cm 68.5
B4805HV-7-75 Brookline 2-sitsavslut h+v 11510 :- 126 cm 87 cm 68.5
B4805-7-75 Brookline hörndel 4550 :- 87 cm 87 cm 68.6
B4804-7-75 Brookline mittdel 1120 :- 58.5 87 cm 68.7
B4803-7-75 Brookline 3-sitssoffa 8190 :- 193 cm 87 cm 68.8
BRA-PL-229-AA Brookline soffgrupp 21970 :- 213-271.5 87 cm 68.7
BRA-PL-228-AA Brookline soffgrupp 12800 :- - - -

Skötselråd för konstrotting

Konstrotting rengörs med fuktig trasa och förslagsvis Brafabs plastrengöring eller ett milt diskmedel. Högtryckstvätt får inte användas! Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. Möblerna blir sköra i kyla och förvaras med fördel inomhus under årets kalla månader. En del klädslar går att ta av och tvätta.

Skötselråd för aluminium

Rengörs med fuktig trasa och milt rengöringsmedel.

Skötselråd för nonwood

Rengörs med en fuktig trasa och milt diskmedel. Högtryckstvätt ska inte användas. Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. Beroende på temperatur kan bordsskivan röra sig något och kan därför bukta en aning. För rengöring och behandling rekommenderar vi Brafab Nanospray.