Atom BRAFAB

  • Tålig aluminium
  • Tyg som inte bleks
  • Hög sittkomfort
  • Underhållsfri

DöljVisa

Välj färg

Vilken färg du väljer påverkar pris & lagertillgång.

  • Vit med grå dyna

Du visar just nu färgen ”

DöljVisa

Färdiga paket

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

Atom soffgrupp från Brafab

Atom soffgrupp är en riktigt snygg soffgrupp från Brafab. Den har ett stilrent utseende med en stomme i lackad aluminium. De tjocka dynorna i grått gör att du alltid sitter bekvämt och skönt. Det är även möjligt att demontera både arm och ryggstöd, vilket gör möblerna väldigt flexibla. Eftersom stommen är gjord i oömt material behöver denna grupp knappt någon form av underhåll alls, utan är redo att användas närhelst du vill sitta utomhus. Du kan dessutom få en praktiskt och generös avställningsyta med hjälp av det hela 100 * 100 centimeter stora soffbordet som finns att köpa till denna grupp.

Transparent design

Atom soffgrupp är resultatet av en mycket lång designprocess där man ville ta fram en grupp med breda möjligheter till användning. Den har ett snyggt och transparent utseende på grund av de speciellt framtagna smala ribborna i aluminium med konisk design. Den i sig själv nätta soffgruppen kompletteras bra av gråa klassiska tjocka dynor som gör att gruppen passar till de flesta typer av inredning. Om du letar efter en bekväm utemöbel som inte kräver speciellt mycket underhåll är denna grupp verkligen att rekommendera. Beroende på hur du väljer att bygga ihop gruppen kan den anpassas till de flesta uteplatser.

De ljumma sommarkvällarna

Att ha en vilsam plats att sitta på under varma dagar och ljumma sommarkvällar är verkligen en väl värd investering. Med Atom soffgrupp från Brafab får du just detta. Eftersom gruppen är uppdelad i moduler kan du själv bestämma hur den ska se ut. Välj till exempel en mindre soffa och fristående fåtöljer, eller bygg ihop en generös och stor hörnsoffa där hela familjen får ordentligt med plats. Den transparenta designen skapar också en känsla av luftighet och gör att gruppen inte känns tung och klumpig. En bra avställningsyta får du dessutom med hjälp av det generösa bordet som tillhör serien.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
BRA-PL-238-CA Atom soffgrupp 19130 :- - - -
B7045-5-75 Atom hörndel 4790 :- 87 cm 87 cm 74 cm
B7041-5-75 Atom fåtölj 4990 :- 87 cm 87 cm 74 cm
B7044-5-75 Atom mittdel 3990 :- 70 cm 87 cm 74 cm
B7048-5-7 Atom soffbord 3290 :- 100 cm 100 cm 43 cm
BRA-PL-238X-CA Atom soffgrupp 20500 :- - - -

Skötselråd för aluminium

Aluminium. Rengörs med fuktig trasa och milt rengöringsmedel.

Frågor?

Vi finns alltid här för att hjälpa dig - året runt! Du är alltid välkommen att ringa, mejla, chatta eller varför inte skriva till oss på sociala medier?

Se våra kontaktuppgifter