Andover Brafab

  • Nätta mått
  • Stora möjligheter
  • Flexibelt

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Lösa delar

DöljVisa

Andover från Brafab

För att samla dina vänner under bar himmel och dela ljuva stunder i sommarens tecken är Andover loungegrupp den perfekta samlingsplatsen. Den består av valfritt antal delar och du kan själv skapa en modulsoffa som kan anpassas efter dina behov. Du kan också välja att använda endast en del av soffan och du får fram en bekväm fåtölj som du kan sjunka ner i för en stunds vila eller läsning. Loungegruppen är tillverkad i konstrotting vilket gör den lätt att bära och du kan således enkelt förflytta delarna för att utforma möbeln som du själv vill ha den. Den är bekväm att sitta i och Andover är onekligen en perfekt kombination av design och funktionalitet. Under långa sommardagar är det en ynnest att kunna spendera tiden utomhus tillsammans med dina nära och med denna möbel finns ingen anledning att sitta inomhus. Vi på Brafab är glada att kunna erbjuda en kvalitetssoffa som du kommer att få stor glädje av länge.

En modulsoffa med stora möjligheter

Efter noga genomtänkt utformning erbjuder vi Andover, en loungegrupp som har allt man kan önska. Med Andover kan du själv skapa en skräddarsydd soffa efter rådande omständigheter tack vare möjligheten att enkelt kunna dela upp och sätta ihop den igen på olika sätt. Vi har tillverkat loungegruppen för att kunna användas flitigt och du kan även skapa din egen fåtölj med fotpall. Modulsoffan består av ett sidobord, en hörndel, en mittdel samt en fotpall som även kan användas som bord. Beroende på hur många delar du köper har du obegränsade möjligheter att utforma en soffa eller fåtölj som passar alla miljöer och uteplatser, både i den fria luften eller i inglasade utbyggnader. Med sin stilrena design och neutrala färg smälter Andover snyggt in i omgivningen och utgör en självklar plats för gemenskap hemma hos dig. Den bjuder in till härliga sommarminnen från sena grillkvällar och är en perfekt plats att samlas på för en fördrink eller en kall öl i väntan på maten.

Maximal komfort med minimalt underhåll

Andover är en loungegrupp i grå halvrundad konstrotting vilket innebär att modulerna både är stilrena, lätta att förflytta och samtidigt sköna att sitta, eller varför inte ligga i. Vi har noga valt ut material för högsta kvalitet som håller för väder och vind för att du ska kunna glädjas åt Andover en lång tid framöver. Konstrotting är ett starkt material som används flitigt i svenska trädgårdar eftersom det är otroligt hållbart och relativt underhållsfritt. Det räcker med att borsta av soffan med vatten och rengöringsmedel för att bli av med eventuell smuts såsom damm eller pollen. Brafabs loungegrupp, Andover är en god investering, inte bara för att den håller länge utan också för att den är så pass enkel att underhålla och ta hand om. Du kan välja ut en del och flytta den smidigt precis dit du vill, kanske till en behaglig skuggplats där du kan ta en middagslur och vara ifred för en stund. När det vankas fest och gästerna är på intåg flyttar ni snabbt ihop modulerna för att samla dem på en plats för gemenskap och umgänge med högsta komfort. Skaffa Andover för att förgylla sommaren med en byggbar loungegrupp till din uteplats, hemma hos dig eller i fritidshuset, för en trivsammare miljö och för mer tid utomhus. Den är enkel att förflytta, bygga ihop samt underhålla och dessutom fantastiskt skön att sitta i.