Amesdale Brafab

 • Generösa mått
 • Vinklad sittkomfort
 • Design Hugo de Ruiter

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Lösa delar

 • Amesdale soffbord-grå-140x80 cm-

  Amesdale soffbord

  Ordinarie pris 10215 :-

  Special Price 9990 :-

  Redo för leverans
DöljVisa

Amesdale från Brafab

Amesdale är en fantastisk serie loungegrupp från Brafab och bidrar med hög komfort och unik design till din uteplats. Den är designad av Hugo de Ruiter och serien består av en 3-sitssoffa, fåtöljer samt ett snyggt soffbord. Tack vare sin tillverkning i pulverlackerad aluminium och dynor i olefintyg är loungegruppen relativt underhållsfri och enkel att tvätta av vid behov. Amesdale utstrålar självklarhet och hög kvalitet vilket också stämmer med verkligheten. Brafab har tagit fram denna möbelgrupp efter lång erfarenhet från tillverkning av utemöbler och som vanligt har vi inte lämnat något till slumpen. Med Amesdale erbjuder vi högsta bekvämlighet och vi är säkra på att åtskilliga timmar kommer att spenderas i dessa sköna möbler under sommaren då vi hellre spenderar vår tid utomhus än inomhus. Komplettera med ett gäng filtar så kan du krypa ner i soffan eller fåtöljen långt in på kvällen tillsammans med familj eller vänner. Med sin stilrena design smälter Amesdale in väl i alla omgivningar och förgyller din veranda eller trädgård.

Snygg, praktisk och framför allt bekväm

Brafab har tillverkat dessa möbler med noga genomtänkt design liksom material. Amesdale består av en loungesoffa, loungefåtölj samt soffbord och har det som kan önskas från en möbelgrupp av denna typ. Den förmedlar stabilitet och säkerhet men också en avslappnad känsla som bjuder in till trevliga umgängen under hela sommaren. Den är rymlig och du kan krypa upp i soffan eller fåtöljerna på många olika sätt för att göra det så bekvämt som möjligt. Soffbordet är robust och praktiskt och trots sin stabilitet är alla möbler från denna loungegrupp relativt lätta tack vare sitt material. Detta medför att du enkelt kan möblera om och skapa din egen loungegrupp där du vill ha den. Amesdale är alltså praktisk på många sätt och vi tror att den kommer att kännas ännu mer självklar när du väl har den på plats hemma hos dig. För att få fram en avslappnad känsla i en samtidigt robust och stilren möbel har Hugo de Ruiter onekligen varit noga med detaljer och vinklar. Amasdale har en tilltalande design och så fort du sätter dig i soffan eller fåtöljen kommer du att förstå hur noga genomtänkt varje centimeter av möblerna faktiskt är.

Slitstark, underhållsfri och hållbar

Brafab har i Amasdale valt pulverlackad aluminium som material för att få fram underhållsfria produkter som håller länge. Vi har sedan 1935 utvecklat vår tillverkning av utemöbler med stor lyhördhet och noggrannhet och kan idag erbjuda högkvalitativa möbler som står emot den svenska sommarens väder och vind och dessutom i allra högsta mån är skyddade mot fukt och mögel under vinterförvaringen. Till dynorna har vi valt olefintyg som är fukt- och smutsavstötande samt snabbtorkande, otroligt lätt men samtidigt starkt och färgbeständigt, trots solljus och slitage. Olefin är således ett fördelaktigt val av material vid tillverkning av produkter som ska stå emot den svenska sommarens skiftande väder med regn, sol och varierande temperaturer. Likaså ska de kunna stå emot smuts som vinden bär med sig, pollen, gräsfläckar och diverse spill och kladd som kommer från ivriga sommarbarn. Brafab är ett föredöme i branschen och vi vill att du ska känna dig nöjd länge med våra utemöbler. Därför tar vi fram produkter som Amasdale som både håller högsta kvalitet men också har designats med ett skarpt öga för detaljer, i detta fall tack vare Hugo de Ruiter.