Ambon Brafab

 • Generösa mått
 • Hög sittkomfort
 • Olefin-tyg

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Färdiga paket

 • Ambon soffgrupp

  Vit med grå dyna 2 st 2-sitsavslut & hörn
  Ambon soffgrupp-Vit med grå dyna-2 st 2-sitsavslut & hörn-

  24990 :-

  22389 :-

  Redo för leverans
 • Ambon soffgrupp

  Vit med grå dyna 2 st 2-sitsavslut, hörn & bord 89x89 cm
  Ambon soffgrupp-Vit med grå dyna-2 st 2-sitsavslut, hörn & bord 89x89 cm-

  28990 :-

  25990 :-

  Redo för leverans

Inga paket matchar ditt urval.

DöljVisa

Lösa delar

 • Ambon 2-sitsavslut-vit med grå dyna-vänster-

  Ambon 2-sitsavslut

  Ordinarie pris 10100 :-

  Special Price 8390 :-

  Redo för leverans
 • Ambon 2-sitsavslut-vit med grå dyna-höger-

  Ambon 2-sitsavslut

  Ordinarie pris 10100 :-

  Special Price 8390 :-

  Redo för leverans
 • Ambon hörn-vit med grå dyna--

  Ambon hörn

  Ordinarie pris 5990 :-

  Special Price 5690 :-

  Beställningsvara
 • Ambon soffbord-vit-140x74 cm-

  Ambon soffbord

  Ordinarie pris 4595 :-

  Special Price 4390 :-

  Redo för leverans
 • Ambon soffbord-vit-89x89 cm-

  Ambon soffbord

  Ordinarie pris 4095 :-

  Special Price 3890 :-

  Beställningsvara
 • Ambon ryggdyna-grå-hörn-

  Ambon ryggdyna

  590 :-
  Beställningsvara
DöljVisa

Ambon från Brafab

Med stor stil och målmedvetenhet har Brafab tagit fram Ambon loungegrupp som för blickarna till sig med sin självklara existens och robusta framtoning. Ambon blir den självklara mötesplatsen på din uteplats och med några få delar skapar du din hörnsoffa som du aldrig vill lämna när du väl har sjunkit ner i den. Till denna fantastiska soffa kan du välja till ett snyggt och praktiskt soffbord i pulverlackad aluminium med en ny teknik för som dämpar ljudet av tallrikar eller glas som ställs på ytan. Liksom alltid har Brafab tillverkat sina utemöbler efter noga genomtänkta metoder och med material som håller länge och är flexibla och underhållsfria. Ambon är väl anpassad för den svenska sommaren med dess varierande väderlekar och med dynor i olefintyg behåller soffan sin färg och glans efter flitigt användande och intensivt solljus. Dessutom sjunker du ner djupt och mjukt i soffan för att du ska kunna slappna av till fullo. Brafab har likväl prioriterat komfort som design och soffan är minst lika skön att sitta i som skön att titta på. Denna pjäs är en stolt och självklar möbel som står stabilt under hela sommaren och som ger förutsättningar för optimalt umgänge utomhus från morgon till kväll och vidare in i den ljusa sommarnatten.

Soffbord med låsbara hjul och ny ljuddämpande teknik

Soffbordet är framtaget med en ny teknik som dämpar ljud från tallrikar eller glas som flyttas eller ställs på bordsskivan. Allt detta för att du ska slippa missljud när du njuter av fågelkvitter, prasslande lövträd och skvalpande vatten under lugna härliga stunder i sommarens tecken. Det är tillverkat i pulverlackerad aluminium vilket gör det lätt att lyfta och du kan enkelt ställa det där du vill ha det. Dessutom har Brafab valt att montera hjul med lås till bordet vilket gör det ännu enklare att handskas med. Bordet passar perfekt till soffan och tillsammans bildar de en oslagbar möbelgrupp att umgås i under hela dagarna. Med en stomme i vitlackad aluminium och med horisontella skivor samt stilrena gråa dynor har Ambon en självklar plats hemma hos dig. När du får besök kommer blickarna att genast kastas mot denna pjäs som utstrålar exklusivitet och bekvämlighet och inte långt därefter har du dina vänner samlade djupt nedsjunkna i din kvalitetssoffa från Brafab. Komplettera med våra filtar och övriga tillbehör för att göra din uteplats ännu mer ombonad, med risk för att ingen någonsin vill lämna den. Ambon utgör kärnan som allting kretsar kring.

Underhållsfri med noga utvalt material

Tack vare dynor i olefintyg och en stomme i pulverlackerad aluminium är Ambon i princip underhållsfri och kan stå ute stora delar av sommaren. Du tvättar enkelt av eventuella fläckar, pollen eller annan smuts med en blöt trasa och ett milt rengöringsmedel såsom såpa. Olefintyg är UV-beständigt och behåller sin färg oavsett exponering av solljus. Dessutom är olefin fuktavstötande samt snabbtorkande vilket underlättar när regnet överraskar mitt i tillställningen men solen tittar fram bakom nästa hörn. Med Ambon kan du alltså luta dig tillbaka, sjunka ner med hög komfort och verkligen njuta av sommaren oavsett väder. Efter att i över 80 år tagit fram kvalitetsmöbler för utomhusbruk i Sverige kan vi stolt erbjuda produkter som Ambon för att förgylla sommaren hos dig, på din uteplats. Med noga eftertanke och med fokus på design liksom funktion har våra utemöbler det som krävs och förväntas från våra kunder. Vi lämnar ingenting åt slumpen och Ambon är ett bevis på detta.