Amaze CANE-LINE

  • Utemöbler med en modern touch
  • Snygga och stilfulla möbler
  • Teakmöbler som håller i generationer framåt

MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 17 aug - Gäller ej outletprodukter

DöljVisa

Lösa delar

Amaze-serien från Cane-line

Den snygga Amaze-serien är en tidlös möbelserie av teak, med många tillhörande möbler så som stol, lounge stol, soffa, sunbed och brickbord. Med de här möblerna kan du göra din terrass till ett härligt somrigt soldäck med plats för även den stora familjen. Amaze är en del av Cane-line till vilken det hör en vackert utformad soffa samt andra mycket stilfulla möbler. Möbler av detta material är oftast prisvärda eftersom de håller bra och blir väldigt vackra med tiden. Får de stå i solen så får de en vacker grå ton med tiden som ger ett elegant uttryck till din altan.

Modern

Gillar du utemöbler med en modern touch? Då är Amaze-serien just för dig. Denna snygga och stilfulla serie har möbler som är utformade med raka ribbor samtidigt som de är en fröjd för ögat med sina mjuka kurvor. Med de olika delarna kan du möblera terrassen på många olika sätt och du kan fylla på med tillhörande möbler precis när du själv vill. De här teakmöblerna håller i generationer framåt och kommer att vara till stor glädje för många. Njut på din uteplats tillsammans med dina vänner och ta ut allt av sommarens varma kvällar. Teak är ett material som alltid är populärt.

Gillar du teak?

När du väl bestämt dig för att köpa produkter från den populära Amaze-serien, kan du fundera på hur mycket utrymme du har och vilka möbler som lämpar sig bäst för just din uteplats. I serien finns det många olika produkter att välja mellan och genom att välja möbler ur samma serie, har du utemöbler som du även kommer att uppskatta efter många år. Möbler av teak blir bara finare med åren eftersom de åldras värdigt och vackert med tiden och genom att sköta om dem på rätt sätt, kommer du och resten av familjen att ha glädje av dem många vackra sommardagar framåt.

Artikelnummer Namn Pris Totalbredd Totaldjup Totalhöjd
C4002TW Amaze brickbord 3200 :- 58 cm 55 cm 43 cm
C4402t Amaze lounge stol 10900 :- 80 cm 82 cm 77 cm
C4502T Amaze sofa 19700 :- 145 cm 82 cm 77 cm
C4401t Amaze stol 5000 :- 61 cm 60 cm 81 cm
C4510T Amaze sunbed 19700 :- 215 cm 77 cm 110 cm