MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 5 000 :- t.om. 05 april - Gäller ej outletprodukter

 

Rusta upp dina begagnade möbler från Grythyttan

Står en klassisk cafémöbel från Grythyttan på din önskelista också? Vi är många som vill investera i utemöbler från det anrika varumärket Grythyttan Stålmöbler som tillverkat möbler i Sverige sedan 1930-talet.

Så här planerar du ditt nya utekök

Att ha ett eget utekök på sin uteplats blir mer och mer populärt och det finns många lösningar att välja mellan. För dig som inte vill bygga ett utekök själv finns det enkla och snygga lösningar som redan är färdiga.

Svårt att välja utemöbler? Testa först med AR i mobilen!

Har du någon gång önskat att du kunde visualisera exakt hur de nya utemöblerna skulle se ut på din uteplats redan innan du beställer? Nu kan du det med AR direkt i din mobil!

Välkomna våren i sköna balkongmöbler

När solen tittar fram så här i början på året blir längtan efter att ta fram balkongmöblerna stark. Snart kan vi ta med oss en kopp kaffe, en filt och en tidning ut på balkongen för att bara vara en stund.

Med Villac-serien kan du skräddarsy dina loungemöbler

Det finns många fördelar med en flexibel och byggbar loungemöbel. Det gör att du kan få en skräddarsydd soffgrupp även om du har en liten uteplats eller en yta som är svår att möblera, där vanliga loungemöbler inte alltid får plats.

Trendspaning och inspiration från möbelmässan 2020

På Stockholm Furniture Fair samlas de senaste trenderna inom möbler och inredning under ett tak. Vi på Bra Sommarmöbler var självklart på plats för att inspireras, och här har vi sammanfattat nyheterna som du kommer hitta i våra butiker i vår.