MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 01 juni - Gäller ej outletprodukter

 

Intervju: Bra Sommarmöbler fyller 25 år!

År 1995 startade Joakim Forslund Bra Sommarmöbler och i år firar företaget 25 år! Joakims stora passion för utemöbler började långt innan år 1995, redan som 6 åring åkte han med sin pappa och morbror för att sälja utemöbler.

Inspireras av utemöbler för relax

Utemöbler som andas avslappnad lyx och skapar känslan av ett SPA inspirerar många. Vi drömmer oss bort till en egen oas för relax, och vi skulle inte tacka nej till en pool, en jacuzzi och ett härligt soldäck.

Vi testar sittkomfort: Loungemöbler med dynor

Hur ska det kännas att slå sig ner? Sittkomfort är individuellt och alla gillar olika men det finns några saker att tänka på oavsett om du kan provsitta soffan innan beställning eller inte.

Komplett guide: Rätt parasoll till dina utemöbler

Det finns en uppsjö av olika parasoll på marknaden och det är inte alltid helt enkelt att veta vilket man ska välja. I denna artikel reder vi ut alla frågetecken!

Välkomna till våra showroom

Som du säkert vet har vi ett brett utbud med utemöbler på nätet, men har du koll på att vi har flera showroom i Sverige? Här kan du uppleva våra trädgårdsmöbler i verkligheten, känna på materialen och testa sittkomforten.

Därför ska du välja utemöbler i teak

Teak är ett träslag med många bra egenskaper som passar perfekt för utemöbler. Olika klassificering av teak, hur du tar hand om dina teakmöbler och mycket mer kan du läsa om här.

Hitta rätt dynbox till dina dynor

När du fått upp dina nya utemöbler med snygga dynor på altanen kommer en ny tanke upp i huvudet, vart ska du förvara dynorna under natten? En snygg dynbox är lösningen och vi hjälper dig att hitta rätt.

Inred med utemöbler i konstrotting - 3 stilar från Brafab

Ingen har väl missat att trenden med utemöbler i konstrotting bara växer och växer? Utbudet på marknaden har exploderat och nu är det inte bara den kantiga loungesoffan som erbjuds om du vill ha utemöbler i konstrotting.

Rusta upp dina begagnade möbler från Grythyttan

Står en klassisk cafémöbel från Grythyttan på din önskelista också? Vi är många som vill investera i utemöbler från det anrika varumärket Grythyttan Stålmöbler som tillverkat möbler i Sverige sedan 1930-talet.

Så här planerar du ditt nya utekök

Att ha ett eget utekök på sin uteplats blir mer och mer populärt och det finns många lösningar att välja mellan. För dig som inte vill bygga ett utekök själv finns det enkla och snygga lösningar som redan är färdiga.

Svårt att välja utemöbler? Testa först med AR i mobilen!

Har du någon gång önskat att du kunde visualisera exakt hur de nya utemöblerna skulle se ut på din uteplats redan innan du beställer? Nu kan du det med AR direkt i din mobil!

Välkomna våren i sköna balkongmöbler

När solen tittar fram så här i början på året blir längtan efter att ta fram balkongmöblerna stark. Snart kan vi ta med oss en kopp kaffe, en filt och en tidning ut på balkongen för att bara vara en stund.

Med Villac-serien kan du skräddarsy dina loungemöbler

Det finns många fördelar med en flexibel och byggbar loungemöbel. Det gör att du kan få en skräddarsydd soffgrupp även om du har en liten uteplats eller en yta som är svår att möblera, där vanliga loungemöbler inte alltid får plats.

Trendspaning och inspiration från möbelmässan 2020

På Stockholm Furniture Fair samlas de senaste trenderna inom möbler och inredning under ett tak. Vi på Bra Sommarmöbler var självklart på plats för att inspireras, och här har vi sammanfattat nyheterna som du kommer hitta i våra butiker i vår.