MISSA INTE - FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 2.000 SEK

Utemöbler FRÅN Brafab

GENOMTÄNKT STIL OCH FUNKTION

När du köper en möbel från Brafab märker du att de har tänkt igenom formen och funktionen noga. Deras trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Självklar, personlig trädgårdsinredning som du skulle sakna om du inte hade den i din berså, invid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan.


Nedan finner du ett utvalt sortiment från Brafab

HÅLLER HELA SOMMAREN

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också.

Du ska känna dig trygg i att du valt en utemöbel från Brafab och du ska känna dig stolt när du bjuder hem till grillparty, kräftskiva eller midsommarafton. Om du bara vill slappa i din lugna vrå av trädgården utan att bli störd, ska du känna dig lugn i att göra det i just en Brafab-möbel. Och du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att Brafab byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

SOMMAREN SKA VARA ENKEL

Lika enkelt som du flyttar fram klockan till sommartid, möblerar du trädgården i sommartid med Brafab. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.

VI ÄR INGA STORSTADSBOR

Men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt. Vi är de vi är tack vare att vi varit verksamma i branschen under 80 år. Gårdfarihandlaren Bror Carlsson startade företaget 1930 när han sålde borstar, hemflätade korgar och stegar från sitt egna bilflak till gårdarna i trakterna kring Össjö, i Halland. När sonen Rolf började i företaget startades försäljning direkt till andra företag och 1975 övergick företaget till en expansiv grossistverksamhet.

Från detta kommer den serviceanda och det hårda arbete som krävs för att ge liv till stabil tillväxt. Företagskulturen är präglad av att vara född och uppvuxen i skogsbygden där man snickrat och skapat själv med förnöjsam nytta. En kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. En anda som framförallt värdesätter personliga kundrelationer. För oss är ett handslag lika mycket värt som en underskrift i bläck. Och det är lika viktigt med relationen till kund som leverantören och återförsäljaren. Läs mer om Brafab på deras hemsida.