MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 05 okt - Gäller ej outletprodukter

Utemöbler FRÅN Brafab

GENOMTÄNKT STIL OCH FUNKTION

När du köper en möbel från Brafab märker du att de har tänkt igenom formen och funktionen noga. Deras trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Självklar, personlig trädgårdsinredning som du skulle sakna om du inte hade den i din berså, invid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan.


Nedan finner du ett utvalt sortiment från Brafab

Möbeltillverkaren Brafab tillverkar personlig trädgårdsinredning som håller garanterat hög kvalitet. Möbler från detta märke har alltid en genomtänkt funktion och är designade för att vara slittåliga, bekväma samt estetiskt tilltalande.

Oavsett om man vill ha en klassisk soffgrupp i rotting eller kanske ett modernt arrangemang med bord och stolar i teak så finns det i Brafabs kollektioner. Deras praktiska och snygga utemöbler passar i de flesta trädgårdar, uteplatser, balkonger och verandor.

Aluminium, trä och rotting

Brafab har tillverkat sina utemöbler sedan 1935 och sedan starten har prisvärd kvalitet legat i fokus. Den goda kvaliteten säkerställer att möblerna är lika fina säsong efter säsong. Välj mellan möbler tillverkade i trä, aluminium, rotting samt sittkuddar i olika tyger för att skapa ett arrangemang som passar dig.

Med hjälp av utemöbler från Brafab kan du enkelt förvandla trädgården till sommarens vardagsrum. Möblerna bjuder helt enkelt in till gemenskap och avkoppling.