Bra Innemöbler

Baden-badenstolar

Inga produkter hittades

Förändra sökfältet och försök igen. Om du fortfarande inte hittar något som är relevant, gå gärna tillbaka till startsidan och titta på våra bästsäljare!

Baden-Baden stolen är en riktig klassiker när det kommer till stolar. Om du inte får upp en bild i huvudet när du hör Baden-Baden betyder det inte att du inte har sett någon sådan stol. Baden-Baden stolarna är utmärkande genom att när ryggstödet fälls bakåt, så fälls också benstödet fram. Detta skapar en riktigt skön viloposition. Förmodligen ringer det även en liten klocka nu om hur dessa stolar ser ut, och kanske till och med hur de känns att sitta i.   

 

Baden-Baden stolarna, som ibland kallas solstol och ibland för vilstol, är uppkallade efter den tyska kurorten Baden-Baden i sydvästra Tyskland. Det går nästan att föreställa sig att vara just där på plats och riktigt njuta av den härliga tillvaron. Samtidigt som du lutar dig tillbaka i en snygg Baden-Baden stol och slänger upp benen på benstödet. Den sköna huvudkudden bidrar även till att det finns goda chanser till en skön tupplur. Stolen ger en perfekt position för vila och för att fylla på med lite extra energi. Helt perfekt vare sig det är en lat sommardag vigd åt återkoppling, eller för en välbehövlig paus. 

 

Baden-baden stolarna passar lika bra att njuta i här hemma. Vi vågar påstå att den passar väldigt bra nästan överallt. Oavsett om det är på gräsmattan, terrassen, vid poolen, på stranden eller kanske på en större balkong. En stor fördel med Baden-Baden stolen är att den även går att fälla ihop. Det gör att den går att ställa undan när den inte används om du önskar det. Även att den kan ställas där den inte blir alltför blöt i sommarens regnskurar, för att alltid vara torr när du vill sitta i den. Däremot är materialet snabbtorkande, så en liten skur gör heller inte allt för mycket. En Baden-Baden stol är med andra ord både snygg och funktionell.    

 

Komplettera även din stol med Baden-Baden dynor för extra hög komfort. Dessa finns i flera olika färger, bland annat i grått, blått och beige för att nämna några. Det är lätt att hitta en dyna som passar din stil. Fundera på vad du gillar för färg, och vilken som kompletterar din uteplats på bästa sätt. Att kombinera dynor med andra accessoarer, som kuddar och växter, ger många gånger en riktigt härlig miljö. Det kan vara väldigt kul att testa olika kombinationer. Detta bidrar till en ännu skönare tillvaro för dig att bara njuta av på din lediga tid.   


Rengör din Baden-Baden stol regelbundet genom att tvätta av den med vatten, detta för att få bort damm och annat. Då håller den sig fin och du kan njuta av den väldigt länge. Har du kompletterat med dynor så tänk på att skydda dessa när de inte används, antingen inomhus eller i en praktisk dynförvaring.