MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp över 10 000 :- t.om. 05 okt - Gäller ej outletprodukter

Utemöbler FRÅN Atleve

Utemöbler från Atleve

Våra trädgårdsmöbler från Atleve är till för den som vill ha moderna och snygga utemöbler. Atleve har designat sina produkter med omsorg och för att hålla en riktigt hög kvalitet. Det betyder i sin tur att de kommer hålla för många års regelbunden användning. Trots allt utsätts trädgårdsmöbler både för slitage och för vädrets makter. Därför är det viktigt att de är tillverkade av pålitliga och hållbara material. 

Atleve använder sig av bland annat konstrotting. Den stora fördelen med konstrotting är att det ser ut och upplevs som ett naturmaterial, men i själva verket är det ett plastmaterial som är oerhört slitstarkt och tåligt. Det gör att utemöbler från Atleve tål det mesta och vi kan garantera att du kan känna dig trygg även när det kommer oväntade väderomställningar. Dessutom är materialet väldigt enkelt att rengöra. Konstrottingen brukar flätas runt kraftiga rör av aluminium. Aluminium är också väderbeständigt och ger utemöblerna en stabil stomme. Det gör att trädgårdsmöbler från Atleve klarar alla utmaningar.


Nedan finner du ett utvalt sortiment från Atleve

Utemöbler som är enkla att rengöra

När du köper våra utemöbler från Atleve kan du vara säker på att de är enkla att underhålla. Blir dina utemöbler smutsiga är det bara att använda en borste och lite såpa. Sedan spolar du enkelt av möbeln. Använd dock inte högtryckstvätt då möblerna ofta är ytbehandlade). Det är fantastiskt smidigt att slippa behöva lägga massa tid på rengöring men ändå kunna ha fräscha och rena utemöbler varje säsong. Köper man möbler från Atleve kommer underhållet gå som en dans. Mer tid kan spenderas sittande i en skön soffa eller stol och bara njuta av solen. Många grannar lär bli avundsjuka och undra hur dina utemöbler kan hålla sig i så bra skick år efter år.

Vi är en av Sveriges främsta återförsäljare av Atleve utemöbler. I vårt sortiment kan du hitta flera av deras mest omtyckta produkter. Oavsett om du är i behov av en soffa, en hel grupp eller bara en vilstol, hittar du garanterat en lämplig lösning från Atleve. Deras utemöbler passar i princip överallt eftersom de oftast använder sig av neutrala färger och har mycket stilren formgivning. Utemöblerna ser naturliga ut tack vare konstrottingen. Genom att variera dynor och kuddar kan man lätt skapa ett färgstarkare utseende om detta är något som man eftersträvar.

Atleve är ett varumärke vi rekommenderar för den moderna människan som vill ha prisvärda och hållbara utemöbler, men som samtidigt inte vill kompromissa när det gäller vacker design. Därför är vi mycket glada över att kunna erbjuda våra kunder Atleves förträffliga utemöbler. Det kan ge hela din trädgård eller uteplats ett rejält lyft att prova på produkter från Atleve. Hos oss kan du köpa produkterna online till mycket förmånliga priser. Vi har ett av Sveriges största sortiment av utemöbler från Atleve och är en återförsäljare med snabba leveranser över hela landet.