VI FIRAR IN SOMMAREN MED FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 5.000 SEK.

För att erbjuda dig den optimala sommarupplevelsen oavsett om du har altan, balkong eller trädgård har vi brett sortiment på trädgårdsmöbler, så det finns något för alla. Välj mellan en mängd olika materialval på våra trädgårdsmöbler som konstrotting, teak, eller varför inte utemöbler av aluminium eller plast.

För att skydda dina utemöbler från vädrets makter erbjuder vi dig möbelskydd och uppfräschningskit där förbehandling, rengöring och skydd ingår. Eller varför inte passa på att skaffa dig en snygg förvaringslåda i form av en dynlåda eller dynbox där du enkelt kan placera dynor och annan valfri förvaring.

När du behöver ta en paus från sommaren samt solen och lägga dig med en bra bok i våra utemöbler gör du det bäst tillsammans med våra solskydd i en mängd olika former. Vi har allt från enkla parasoll till breda paviljonger och partytält. För att ge din uteplats och dina utemöbler den där extra touchen har vi ett brett sortiment av tillbehör till dina utemöbler. Varför inte ge din uteplats och dina utemöbler lite extra ljus på sommarkvällen med någon av våra lampor i olika utföranden eller plantera vackra blommor och växter i någon av våra krukor och planteringskärl?

Oavsett vad du väljer att göra är du välkommen att besöka oss här på webben eller komma in till någon av våra butiker i Göteborg för att prata med våra duktiga säljare och hitta just dina favoriter.

Hos oss är utemöblerna av högsta kvalité i tåligt material. Utbudet är från kända leverantörer och till bra priser. Vi vet att alla kunder är olika och vi vill då kunna erbjuda dig att köpa utemöbler i olika kategorier såsom loungegrupper, trädgårdsgrupper och balkonggrupper i olika form, storlek samt material som trä, rotting och aluminium. Det gör att du kan skräddarsy din uteplats med möbler så som just du vill ha det. Smidigt och enkelt!