MISSA INTE - FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 2.000 SEK

Kollektion från Brafab

Atom

Byggbar soffgrupp

Det modulära soffsystemet Atom är den senaste nyskapelsen från Brafab. Tanken var att skapa en ny utomhus loungegrupp till trädgården eller terrassen där användarmöjligheterna är annorlunda i förhållande till den mycket populära Leone serien

Ninja

Byggbar soffgrupp
Matgrupp

Ninja, en av våra serier med oändliga kombinationsmöjligheter finns i natur, grått och svart. Serien innehåller allt du behöver för att bygga en skön sittgrupp eller bekväm matgrupp helt i din egen stil, eller varför inte både och?

Leone

Byggbar soffgrupp
Matgrupp

Leone - modern serie av underhållsfria material. Stomme av lackerad aluminium i vitt eller grått. Matbord även i svart. Loungeserien levereras komplett med dynor i beige eller antracit.

Ajaccio

Byggbar soffgrupp

Ajaccio kombinerar vi aluminium med konstrotting, mjukar upp formerna på ben och kanter och klär dynorna i ett grovt olefintyg med vacker struktur. Modern design med aningen retrokänsla.

Zalongo

Soffgrupp

Zalongo, en väldigt elegant soffgrupp i teak med en antracitlackad aluminiumram. Två decokuddar är inkluderade i soffans pris och en i fåtöljens. Dynor i grå textil.

Bergerac

Byggbar soffgrupp

Bergerac är byggbar menserien innehåller också en fåtölj och en 3-sits soffa. Med det lilla bordet passar den utmärkt på mindre ytor t.ex. en balkong.

Weston

Byggbar soffgrupp

Westonserien ger ett modernt intryck i sin strama design och sin vackra flätning av ljust beige konstrotting.

Milano

Byggbar soffgrupp

Milano är en byggbar grupp i blästrad naturell teak med stilren design. Teaken är behandlad och har en yta som är motståndskraftig mot mossa och mögel.

Chios

Matgrupp

Chios bord med bordsskiva av tvärgående teakribbor och Chios stapelstol med matchande sits och rygg bildar en vacker, lättplacerad matplats.

Soho

Byggbar soffgrupp

Soho är vårt senaste tillskott av byggbara, högre och bekväma soffgrupper för dig som kanske inte har plats för både mat- och soffgrupp. Serien är nätt i måtten och får även plats på mindre ytor.

Madison

Byggbar soffgrupp

Madison är en bekväm loungegrupp med vissa kombinationsmöjligheter. Gruppen finns i tre olika färgkobinationer – brun/beige, grå/grå och svart/grå.

Belfort

Byggbar soffgrupp

En modern loungeserie i matt vitt eller svart aluminiumstomme med grå textilene och grå dynor av hög kvalitet. Extra bekväm tack vare lutningen i ryggen. Serien innehåller fyra byggdelar samt fåtölj och ett bord.

Olivet

Soffgrupp
Matgrupp

Olivet är en komplett serie med inspiration från 60-talet. Mattlackerad i vitt med detaljer i kvalitetsteak, vacker design med hög komfort tack vare svängda ryggpartier och formskurna dynor.

Vallejo

Byggbar soffgrupp

Vallejo – ett loungemöblemang med generösa mått som inbjuder till många sköna, avkopplande stunder. Nordisk ljus i både färg och form och utmärkt i kombination med våra Vidos bord i gråpigmenterad teak.

Kollektion från Grythyttan

Teak med galvat stativ

Teaken i kombination av det varmgalvaniserade stativet utgör utan tvekan den mest hållbara serie från Grythyttan, som bara blir snyggare med åren. Teaken får en ljusare platina färg efter sin tid.

Vitlackad ek med galvat stativ

Grythyttans serie vitlackad ek har en bra beständighet mot väder, vind & tack vare den fina lacken som används. Detta är en serie som håller sig fin länge om du ser till att möblerna hålls rena.

Oljad ek
med grönt stativ

Oljad ek
med galvat stativ

Oljelaserad furu
med grönt stativ

High-tech

Industriell form när den är som bäst. Enkel, funktionell, stringent med ett tidlöst designspårk. Stolen High-Tech ritades av nisse Strinning 1985 och bjuder på strikt komfort. Nyhet för iår är det lite större bordet High-tech 100.

Bryggeriserien

Dukat för fest! Möblerna i Bryggeriserien är i klassisk tidlös cafédesign och bjuder in till stora som små kalas. Möblerna tar traditionell cafékultur in i vår tid. Får det lov att vara en liten pastis medan vi väntar på gästerna?

Kollektion från Cane-line

Flex by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Flex från Cane-line är en av deras nya kollektioner som är designad & avsedd för de människor som söker kvalitet, funktionalitet och design. Allt samlat i en kollektion.

Square by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Loungestolen Square kombinerar passionerat hantverk med funktionalitet och mobilitet. Den vackra och karakteristiska teakinramningen imponerar med sina många perfekt balanserade fyrkanter, något som gör inramningen lätt och luftig.

Conic by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Serien Conic är en loungegrupp som behåller sin vädersäkra egenskaper. SoftTouch® tyget gör att du tryggt lämna din grupp utomhus med minimalt underhåll. En väldesignad möbel som passar utmärkt på altanen som vid poolen.

Savannah by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Bestående av 4 lounge soffmoduler, en fåtölj och ett lågt soffbord, som enkelt kan användas antingen som soffbord eller som puff. Ett par år efter utvecklade arkitekterna två nya fristående, lyxiga solsängar för att komplettera den vackra och unika serien.

Shape by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Shape är Cane-lines förslag på tidlösa och eleganta lounge trädgårdsmöbler, som ger stor frihet till att skapa en komfortabel vändningspunkt i trädgården eller i ett moderns uterum. Passar lika bra inomhus som utomhus tackvare Cane-line Tex® som tål alla väder.

Chester by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Chester lounge trädgårdsmöbler inbjuder till ren avslappning och passar både till en romantisk trädgård eller den stora moderna takterrassen. Chester serien innehåller en rymlig 3-sits lounge soffa, en komfortabel fåtölj och en praktisk fotpall som även kan användas som soffbord.

Core by Cane-line

Matgrupp

Om du blir tillfrågad om att beskriva Core med två ord så är enkelhet och sittkomfort något du kommer tänka på direkt. Core stolarna ser ut som inomhus stolar men designen och kvalitet låter dig använda dem utomhus i alla väder. Tackvare den kviltade kombinationen av Cane-line Tex® & QuickDry® skum.

Diamond by Cane-line

Byggbar soffgrupp

Diamond serien i Cane-line Tex® har den erfarna design duon Foersom & Hiort-Lorenzen satt en helt ny standard för trädgårdsmöbler till utomhusbruk och har gjort vardagsrummets komfort och avslappnade stämning lika naturlig ute på terrassen. Lounge trädgårdsmöbler tål alla väderförhållanden och trädgårdsdynorna klarar regn.

Amaze

Soffgrupp
Matgrupp

Serien är av den absolut högsta teak-kvaliteten som finns tillgänglig på marknaden. En väl utformad möbel där man verkligen har tänkt på design och sittkomfort. I denna möbel kommer du kunna orka sitta långa varma sommarkvällar.

Flow

Byggbar soffgrupp

Flow är en serie av lounge trädgårdsmöbler från Cane-line, som man bara kan slappna av och flyta ut i. Skapad med volym för ögat men också med fokus på den lätta och eleganta stilen.

Belmont

Byggbar soffgrupp

Belmont serien består av läckra loungemöbler i ren loungestil och en enkel design. Serien består av 4 soffmoduler och tillhörande soffbord, sidobord och en snygg fåtölj. Gemensamt för trädgårdsmöblerna i Belmont serien är de rå och rena linjerna kombinerat med hög komfort.

Kingston

Byggbar soffgrupp

Från första början lockade de vackra och okomplicerade formerna stort intresse. Lounge trädgårdsmöblernas fantastiska funktionalitet, där själva soffan kan staplas, var en världsnyhet på marknaden och har gjort Kingston till ett populärt val till privata såväl som exklusiva hotell världen över.

Kollektion från Skagerak

Tradition by Skagerak

Byggbar soffgrupp

Med tradition har Povl Eskildsen skapat ett mångsidigt utomhus soffsystem. Sätt ett bord i mitten. Göra en lång soffa. Dela upp komponenterna i enskilda enheter, eller varför inte bygga en hörnsektion. Tradition är en serie av icke-traditionella moduler som kan anpassas efter användarens behov utan att kompromissa med estetiska, komfort eller kvalitet..

Float by Skagerak

Byggbar soffgrupp

Float Lounge är en stilren och avslappnad loungemöbel formgiven av Mette Skjærbæk för Skagerak. Det var miljöerna på takterasserna i New York som gav Skjærbæk inspiration under designprocessen. Float består av breda, djupa dynor som hålls på plats av en aluminiumram. Som solitär kan Float Lounge närmast beskrivas som en bred loungefåtölj, men väljer du att ställa två bredvid varandra får du istället en loungesoffa..

Ocean by Skagerak

Matgrupp

Ocean-serien är inspirerad av moderna, strömlinjeformade segelbåtar som leder tankarna mot fjärran horisonter och ett öppet hav. Designen är alltså en vacker förlängning av Skagerak Danmarks maritima historia. De funktionella och innovativa materialen understödjer elegant möblernas moderna formspråk och bidrar till att ge serien en internationell prägel.

Drachmann by Skagerak

Soffgrupp
Matgrupp

Drachmann-serien är själva sinnebilden av klassisk, skandinavisk trädgårdsmöbeldesign. Den tidlösa möbelklassikern med det välkända krysset i ryggen har nu mer än 25 år på nacken och tillhör fortfarande våra mest populära möbler. Den är beviset på att det även när det gäller utemöbler finns verkliga klassiker.

Selandia by Skagerak

Matgrupp

Selandia, formgiven av Anders & Lars Hegelund, är den obestridda klassikern inom funktionella klappmöbler. Inspirationen kommer från de lätta, utrymmessnåla möbler som användes på de gamla atlantkryssarna där de lätt kunde fällas ihop och stuvas undan när solen gick ner. Selandia är en modern utgåva av dessa maritima möbler.

Skagen by Skagerak

Soffgrupp
Matgrupp

Skagen-serien, själva sinnebilden av klassisk skandinavisk trädgårdsmöbeldesign är både vacker och robust. Denna tidlösa möbelklassiker med det välkända krysset i ryggen går i arv från generation till generation – ett säkert tecken på att hög kvalitet i såväl design som materialval uppskattas över alla åldersgränser.