VI FIRAR IN SOMMAREN MED FRI FRAKT PÅ ALLA KÖP ÖVER 5.000 SEK.

Brafab utemöbler

Brafab utemöbler

Genomtänkt stil och funktion

När du köper en möbel från Brafab märker du att de har tänkt igenom formen och funktionen noga. Deras trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Självklar, personlig trädgårdsinredning som du skulle sakna om du inte hade den i din berså, invid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan.

Håller hela sommaren

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också.

Du ska känna dig trygg i att du valt en utemöbel från Brafab och du ska känna dig stolt när du bjuder hem till grillparty, kräftskiva eller midsommarafton. Om du bara vill slappa i din lugna vrå av trädgården utan att bli störd, ska du känna dig lugn i att göra det i just en Brafab-möbel. Och du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att Brafab byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Sommaren ska vara enkel

Lika enkelt som du flyttar fram klockan till sommartid, möblerar du trädgården i sommartid med Brafab. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.

Vi är inga storstadsbor

Men vi förstår värdet i att tänka stort samtidigt som vi agerar lokalt, personligt och ärligt. Vi är de vi är tack vare att vi varit verksamma i branschen under 80 år. Gårdfarihandlaren Bror Carlsson startade företaget 1930 när han sålde borstar, hemflätade korgar och stegar från sitt egna bilflak till gårdarna i trakterna kring Össjö, i Halland. När sonen Rolf började i företaget startades försäljning direkt till andra företag och 1975 övergick företaget till en expansiv grossistverksamhet.

Från detta kommer den serviceanda och det hårda arbete som krävs för att ge liv till stabil tillväxt. Företagskulturen är präglad av att vara född och uppvuxen i skogsbygden där man snickrat och skapat själv med förnöjsam nytta. En kreativ entreprenörsanda som inser värdet i att kunna massproducera, importera och växa. En anda som framförallt värdesätter personliga kundrelationer. För oss är ett handslag lika mycket värt som en underskrift i bläck. Och det är lika viktigt med relationen till kund som leverantören och återförsäljaren.

Läs mer om Brafab på deras hemsida.

Kollektion från Brafab

Atom

Byggbar soffgrupp

Det modulära soffsystemet Atom är den senaste nyskapelsen från Brafab. Tanken var att skapa en ny utomhus loungegrupp till trädgården eller terrassen där användarmöjligheterna är annorlunda i förhållande till den mycket populära Leone serien

Ninja

Byggbar soffgrupp
Matgrupp

Ninja, en av våra serier med oändliga kombinationsmöjligheter finns i natur, grått och svart. Serien innehåller allt du behöver för att bygga en skön sittgrupp eller bekväm matgrupp helt i din egen stil, eller varför inte både och?

Leone

Byggbar soffgrupp
Matgrupp

Leone - modern serie av underhållsfria material. Stomme av lackerad aluminium i vitt eller grått. Matbord även i svart. Loungeserien levereras komplett med dynor i beige eller antracit.

Ajaccio

Byggbar soffgrupp

Ajaccio kombinerar vi aluminium med konstrotting, mjukar upp formerna på ben och kanter och klär dynorna i ett grovt olefintyg med vacker struktur. Modern design med aningen retrokänsla.

Zalongo

Soffgrupp

Zalongo, en väldigt elegant soffgrupp i teak med en antracitlackad aluminiumram. Två decokuddar är inkluderade i soffans pris och en i fåtöljens. Dynor i grå textil.

Bergerac

Byggbar soffgrupp

Bergerac är byggbar menserien innehåller också en fåtölj och en 3-sits soffa. Med det lilla bordet passar den utmärkt på mindre ytor t.ex. en balkong.

Weston

Byggbar soffgrupp

Westonserien ger ett modernt intryck i sin strama design och sin vackra flätning av ljust beige konstrotting.

Milano

Byggbar soffgrupp

Milano är en byggbar grupp i blästrad naturell teak med stilren design. Teaken är behandlad och har en yta som är motståndskraftig mot mossa och mögel.

Chios

Matgrupp

Chios bord med bordsskiva av tvärgående teakribbor och Chios stapelstol med matchande sits och rygg bildar en vacker, lättplacerad matplats.

Soho

Byggbar soffgrupp

Soho är vårt senaste tillskott av byggbara, högre och bekväma soffgrupper för dig som kanske inte har plats för både mat- och soffgrupp. Serien är nätt i måtten och får även plats på mindre ytor.

Madison

Byggbar soffgrupp

Madison är en bekväm loungegrupp med vissa kombinationsmöjligheter. Gruppen finns i tre olika färgkobinationer – brun/beige, grå/grå och svart/grå.

Belfort

Byggbar soffgrupp

En modern loungeserie i matt vitt eller svart aluminiumstomme med grå textilene och grå dynor av hög kvalitet. Extra bekväm tack vare lutningen i ryggen. Serien innehåller fyra byggdelar samt fåtölj och ett bord.

Olivet

Soffgrupp
Matgrupp

Olivet är en komplett serie med inspiration från 60-talet. Mattlackerad i vitt med detaljer i kvalitetsteak, vacker design med hög komfort tack vare svängda ryggpartier och formskurna dynor.

Vallejo

Byggbar soffgrupp

Vallejo – ett loungemöblemang med generösa mått som inbjuder till många sköna, avkopplande stunder. Nordisk ljus i både färg och form och utmärkt i kombination med våra Vidos bord i gråpigmenterad teak.